Şafak Mahmutyazıcıoğlu cinayetinde gözaltı sayısı yükseldi, silah bulundu

Avukat Şafak Mahmutyazıcıoğlu cinayetine ilişkin gözaltı sayısı 17'ye ulaştı. Mahmutyazıcıoğlu’na ilişkin saldırıda kullanıldığı belirlenen silah, Yeşilköy Sahil'de kayalıkların altında saklanmış bir şekilde bulundu.

GÜNDEM 07.02.2022, 10:29 07.02.2022, 21:19
Şafak Mahmutyazıcıoğlu cinayetinde gözaltı sayısı yükseldi, silah bulundu

Sunucu Ece Erken'in eşi Şafak Mahmutyazıcıoğlu, Yeşilköy’de bulunan restoranda maruz kaldığı silahlı saldırı neticesinde öldürülmüştü. 

Gözaltı sayısı 17’ye ulaştı

Saldırıya yönelik yürütülen soruşturma kapsamında İstanbul Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğüne bağlı ekipler, 11 şüpheliyi gözaltına almıştı. Ekiplerin sürdürdüğü operasyonlarda, saldırganların kaçmaları için onlara yardım ve yataklık eden 6 şüpheli daha tespit edildi. Operasyon neticesinde 6 şüpheli yakalanarak gözaltına alındı.

Bu şüphelilerin evlerinde gerçekleştirilen aralamalarda 3 ruhsatsız silah ele geçirildi. Ayrıca cinayette kullanıldığı belirlenen ruhsatsız silah, yapılan kamera çalışmaları neticesinde Yeşilköy Sahili kayalıklarının altında saklanmış olarak bulundu. Gözaltı sayısının 17'e çıktığı belirtilirken, şüphelilerin emniyetteki sorgulamalarının devam ettiği ve bugün adliyeye sevk edilecekleri bildirildi.

Yorumlar (0)