Şafak Mahmutyazıcıoğlu cinayetinde firari Seccad Yeşil yakalandı

İstanbul’da ortağı olduğu balık restoranında cinayete kurban giden Şafak Mahmutyazıcıoğlu’nun cinayet zanlısı firari şüpheli Seccad Yeşil, 13 günlük arama faaliyetlerinin ardından Bursa’da yakalandı. Yeşil, İstanbul’a getirilmek üzere yola çıkartıldı. 

GÜNDEM 09.02.2022, 15:31 09.02.2022, 15:33
Şafak Mahmutyazıcıoğlu cinayetinde firari Seccad Yeşil yakalandı

Beşiktaş Kulübü’nün eski yöneticilerinden olan Şafak Mahmutyazıcıoğlu, 27 Ocak gecesinde İstanbul Yeşilköy’de ortağı olduğu balık restoranında vurulmuş; hastanede yapılan tüm müdahalelere rağmen hayatını kaybetmişti. Olayın ardından güvenlik kameralarını izleyen polis ekipleri, gece saatlerinde restoranda olan kişileri teker teker tespit etmişti. 



Soruşturma 13 gündür devam ediyor 

Katil zanlılarının yakalanması için başlatılan çalışmalar kapsamında 17 kişi gözaltına alındı. Uzun süre devam eden sorgularda katil zanlıları için ek süre talep edildi. Olayın üzerinde geçen 13 günde soruşturma devam ederken firari şüphelilerden olan ve kilit isim olarak nitelendirilen Seccad Yeşil, Bursa’da saklandığı bir evde yakalandı. Olay sırasında restoranda olduğu belirlenen Seccad Yeşil, ifadesinin alınması için İstanbul’a getiriliyor. 



Yorumlar (0)