Ronaldo'nun yeni adresini Erdoğan açıkladı

Ronaldo ve Messi'yi kıyaslaması istenen Erdoğan, "Ronaldo'yu adeta harcadılar. Ronaldo'ya ne yazık ki siyasi yaptırım uyguladılar ve Ronaldo gibi bir oyuncuyu kalkıp ikinci devrede oyuna sokmak, ikinci devrede 15 dakika, 30 dakika oynatmak, onun hem enerjisini hem psikolojisini alıp götürdü. Messi ile Ronaldo'yu karşılaştırmak yerine artık öyle veyahut böyle Ronaldo şimdi edindiğim bilgilere göre Suudi Arabistan'a transfer oluyor. Filistin davasına sahip çıkan bir futbolcudur Ronaldo. Artık geleceğe bakmak lazım. Gelecekte Mbappe var." yanıtını verdi.

GÜNDEM 25.12.2022, 22:30 26.12.2022, 17:28
Ronaldo'nun yeni adresini Erdoğan açıkladı

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Erzurum Atatürk Üniversitesi'nde gerçekleştirilen 'İlk Oyum AK Parti'ye İlk Oyum Erdoğan'a Programı'nda gençlerle buluştu.



"Karadeniz gazını birkaç ay sonra kullanıyor olacağız"

Erdoğan'ın konuşmalarından öne çıkanlar ise şunlar:

"Karadeniz'de bulduğumuz 540 milyar metreküp hacmindeki doğal gazı da önümüzdeki senenin ilk çeyreğinde evlerimizde kullanıyor olacağız. 

Türk donanmasının şu ana değin gördüğü en büyük askeri gemisi olacak olan Anadolu'yu, yine önümüzdeki sene kullanmaya başlayacağız. Yine önümüzdeki sene muharip insansız savaş uçağı Bayraktar Kızılelma'nın seri üretimine başlanıyor, 'Milli Muharip Uçak' da hangardan çıkıyor. 



"Yabancı ekonomistlerden medet umuyorlar"

ABD ile görüntülü olarak görüşmeyi çok ileri seviye teknoloji zanneden cahiller başta olmak kaydıyla ülkemizi küçümseyenlere, vatandaşlarımızı hafife alanlara, Türkiye'nin son 20 senede nereden nereye geldiğini bir defa daha göstereceğiz. Ülkemizin yetişmiş insan kaynağından yararlanmak yerine yabancı ekonomistlerden medet umanlara Türkiye'nin gerçek potansiyelini göstereceğiz.

Birileri Kuzey Suriye'ye gidip oralarda turistik seyahat gerçekleştireceklermiş. Onlar terörle işte bu şekilde mücadele ediyor. Biz ise inlerine girerek mücadele ediyoruz. İşte bizim farkımız da bu.



"Altılı masadan kimseye hayır gelmez"

Altılı masadan, her çeşit ayak oyununun döndüğü, entrikanın, fesadın, fitnenin kol gezdiği bu tuhaf birliktelikten ne millete ne ülkeye ne siz gençlere hiçbir hayır gelmeyeceği açık ve net bir şekilde anlaşılmıştır.

Önümüzdeki seçimlerde altı milyonu aşkın gencimiz ilk kez oy kullanacak, sandıktan kimlerin çıkacağının kararını en fazla da siz gençler vereceksiniz.

Eğer solukları yetip de o zamana kadar ayakta kalabilirlerse 2023'teki seçimleri, eski Türkiye bakiyesi bu ekibin politika sahnesinden silinmesine de yardımcı olacaktır.



"Batılı ülkeler teknolojimizi almaya çabalıyor"

Ukrayna-Rusya Savaşı'nda ne yazık ki Batı, yalnızca tahrik unsurlarını devreye aldı, ara bulucu olmak gibi bir çabanın içinde olmadı. Ara buluculuk hususunda da bu yıl bu rolü Türkiye olarak bizler üstlendik ve Karadeniz'deki tahıl koridorunu hamdolsun işletmeyi başardık.

Ülkemiz savunma sanayisinde büyük bir atak yaptı ve bu atakla beraber tüm dikkatler ülkemizin üzerine çevrildi. Buna bütün Batı dahil, ABD dahil, hepsi. Hatta ve hatta bizdeki bu teknolojiyi alma çabaları var.



"İlaç eksikliğini gidermeye başladık"

İlaç sektöründe bu son zamanlarda bizde de sıkıntı mevcut. Bu hususla ilgili olarak Sağlık Bakanı Fahrettin Koca'ya, ilgili tüm arkadaşlara 'Gereken her şeyi yapacağız.' dedik. 900 dolayında ilaç eksikliği ne yazık ki vardı, şimdi onları da hızlı bir şekilde gidermeye başladık."



"Ronaldo'yu adeta harcadılar"

Öte yandan, Ronaldo ve Messi'yi kıyaslaması istenen Erdoğan, iki oyuncuyu kıyaslayamayacağını kaydederek, şu yanıtı verdi:

"Ronaldo'yu adeta harcadılar. Ronaldo'ya ne yazık ki siyasi yaptırım uyguladılar ve Ronaldo gibi bir oyuncuyu kalkıp ikinci devrede oyuna sokmak, ikinci devrede 15 dakika, 30 dakika sokmak, o onun hem enerjisini hem psikolojisini alıp götürdü. Orada Messi ile Ronaldo'yu karşılaştırmak yerine artık öyle veyahut böyle Ronaldo şimdi edindiğim bilgilere göre Suudi Arabistan'a transfer oluyor. Filistin davasına sahip çıkan bir futbolcudur Ronaldo. Artık geleceğe bakmak lazım. Gelecekte Mbappe var."

Yorumlar (0)