Roketle saldıran 9 terörist etkisizleştirildi

Barış Pınarı Harekatı bölgesine çok namlulu roketatar ve havanlarla taciz ateşi açan PKK/YPG bölücü terör örgütü mensubu 9 terörist etkisiz duruma getirildi.

GÜNDEM 21.10.2020, 10:13
Roketle saldıran 9 terörist etkisizleştirildi

Milli Savunma Bakanlığı (MSB), Barış Pınarı Harekatı bölgesine çok namlulu roketatar ve havanlarla taciz amaçlı ateş açan bölücü terör örgütü PKK/YPG mensubu 9 teröristin etkisiz duruma getirildiğini duyurdu.

Milli Savunma Bakanlığından (MSB) yapılan bilgilendirme açıklamasında, Türk Silahlı Kuvvetleri (TSK) tarafından düzenlenen Barış Pınarı Harekatıyla terör örgütlerinden temizlenen bölgede halkın huzurunu ve güven ortamını bozmak isteyen bölücü terör örgütü PKK/YPG'nin aralıklarla saldırı girişimlerinin ve zaman zaman da taciz atışlarının sürdüğünü ancak Türk Silahlı Kuvvetleri mensubu kahraman askerlerin, halkın huzurunu bozma ve güven ortamı olmadığı hissi yaratma amaçlı saldırı ve sızma girişimlerine izin vermediği bildirildi.

Son olarak bugün Barış Pınarı Harekat bölgesine taciz amaçlı rastgele çok namlulu roketatar ve havan saldırısı düzenleyen bölücü terör örgütü PKK/YPG mensubu 9 teröristin kahraman Türk Silahlı Kuvvetleri unsurları tarafından etkisiz duruma getirildiği belirtildi.

Milli Savunma Bakanlığı, son terörist etkisiz duruma getirilinceye ya da teslim oluncaya kadar operasyonların da aralıksız ve kararlı biçimde süreceği, bu tür taciz ve sızma girişimlerine ise asla fırsat verilmeyeceğini vurguladı.

Yorumlar (0)