Rize'de kadın cinayeti! Eşi tarafından dövülen genç kadın yaşamını yitirdi

Rize’de eşi tarafından şiddete maruz kalan 3 çocuk annesi 32 yaşındaki Özlem Dursun, kaldırıldığı hastanede yaşamını yitirdi.

GÜNDEM 11.06.2022, 12:23 12.06.2022, 14:53
Rize'de kadın cinayeti! Eşi tarafından dövülen genç kadın yaşamını yitirdi

Rize'de eşi tarafından darp edilen kadın, hayatını kaybetti. Olay, Rize’nin Çarşı mahallesinde yaşandı.

32 yaşındaki genç kadın, şiddet kurbanı oldu

38 yaşındaki Ramazan Dursun, 3 çocuk annesi 32 yaşındaki eşi Özlem Dursun'u dövdükten sonra telefonu ile çekmiş olduğu fotoğrafları eşinin arkadaşlarına ve ailesine gönderdi. 

Olaydan sonra eşinin arkadaşları ve annesi, polis ekiplerini arayarak ihbarda bulundu. Olay yerine intikal eden ekipler ambulansla yaralı olduğu tespit edilen Özlem Dursun ve kendine bıçakla zarar vererek yaralandığı süsü veren Ramazan Dursun'u Rize Devlet Hastanesi'ne sevk etti.

Tedavi altına alınan kadınının muayenesinde, vücudunun çeşitli yerlerinde kırık ve beyin kanaması geçirdiği tespit edilerek yoğun bakıma alındı.

Kendisini yaraladığı öne sürülen Ramazan Dursun ise hastanedeki tedavisinden sonra polis ekipleri tarafından gözaltına alındı.

Katil zanlısı koca tutuklandı

Özlem Dursun, bu sabah hastanedeki bütün müdahalelere rağmen kurtarılamayarak yaşamını yitirdi. Eşini öldüren Ramazan Dursun ise emniyetteki işlemlerinden sonra çıkarıldığı mahkeme tarafından tutuklanarak cezaevine gönderildi.

Yaşamını yitiren Dursun'un cenazesi otopsi için Rize Adli Tıp Kurumuna kaldırıldı.

Polise yaptığı şikayet başvurusunu geri çekmiş

Özlem Dursun'un olayın meydana geldiği gün KADES uygulamasına başvurduğu, eşinden korkması sebebiyle olay yerine intikal eden polis ekiplerine yaptığı şikayetini geri çektiği öğrenildi.

Yorumlar (0)