Resmen açıklandı: THY'de nöbet değişimi

THY (Türk Hava Yolları) İcra Komitesi ve Yönetim Kurulu Başkanlığı'na Prof. Dr. Ahmet Bolat getirildi.

GÜNDEM 27.01.2022, 20:22 28.01.2022, 13:44
Resmen açıklandı: THY'de nöbet değişimi

THY tarafından KAP'a (Kamuyu Aydınlatma Platformu) yapılan açıklamada, THY İcra Komitesi ve Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet İlker Aycı, THY Bağımsız Yönetim ve İcra Komitesi Kurulu Üyesi Mehmet Muzaffer Akpınar ve THY Yönetim Kurulu Üyesi Mithat Görkem Aksoy'un görevlerinden ayrıldığı bildirildi.

Açıklamada, "İstifa etmek suretiyle boşalan İcra Komitesi ve Yönetim Kurulu Başkanlığı'na Prof. Dr. Ahmet Bolat'ın; Yönetim Kurulu üyeliğine Sayın Şekib Avdagiç, Yönetim Kurulu üyeliğine Sayın Mehmet Kadaifçiler'in gerçekleştirilecek ilk Genel Kurul toplantısında onaya sunulmak üzerine söz konusu görevlere atanmalarına karar verilmiştir." denildi. 

Diğer yandan, söz konusu açıklamada, Uçuş İşletme Genel Müdür Yardımcılığı görevine Mehmet Kadaifçiler'in atanmasına karar verildiği belirtildi.


(Aycı)

"84 milyonun ortak değeri..."

THY tarafından gerçekleştirilen açıklamada ise görüşlerine yer verilen Bolat, kurul üyelerine teşekkürlerini ileterek, layık görüldüğü sorumluluk ve görevin ne denli önemli olduğunun farkında olduğunu kaydetti.

Bolat, şöyle konuştu:

"Türkiye'nin gökyüzündeki gururu olan firmamızın global başarı yolculuğunda elimden geleni yapacağım. 84 milyonun ortak değeri olan firmamızın yeni başarı hikayelerini hep birlikte yazıyor olacağız.

İstifa eden arkadaşlarımıza teşekkür ediyor, çalışma yaşamlarında başarılar temenni ediyorum."


(Bolat)

Yorumlar (0)