Resmî Gazete'de yayınlandı: Gülen'den Karayılan'a birçok ismin mal varlığı donduruldu

Hazine ve Maliye Bakanlığı’nın Resmî Gazete’de yayınladığı kararda; PKK - FETÖ-DEAŞ terör örgütü üyeliği tespit edilen 377 kişinin mal varlıklarının dondurulduğu açıklandı.

GÜNDEM 07.04.2021, 09:35 07.04.2021, 10:52
Resmî Gazete'de yayınlandı: Gülen'den Karayılan'a birçok ismin mal varlığı donduruldu

Aralarında terör örgütü PKK ve FETÖ’nün ele başı ve üst düzey konumundaki yöneticilerinin de bulunduğu 377 kişinin Türkiye’deki mal varlıklarının dondurulmasına karar verildi.

Karayılan’da Gülen’e birçok üst düzey isim

İngiltere’den IRA’ya, ABD’nin de 11 Eylül’den sonra terör örgütleriyle iltisaklı kurum ve kişilere yönelik yaptırımların bir benzeri Türkiye’de de uygulanıyor.

Hazine ve Maliye Bakanlığı, terör örgütü FETÖ-DEAŞ ve PKK’nın elebaşları, üyelerinin aralarında yer aldığı 377 kişinin mal varlıklarının dondurulmasına karar verdi. Söz konusu karar Resmî Gazete’de yayınlanırken listede FETÖ elebaşı Gülen’den, PKK’nın üst düzey yöneticilerinden Murat Karayılan’a kadar birçok isim yer alıyor.

Mal varlıkları dondurulan bazı isimler:

Murat Karayılan, Cemil Bayık, Fetullah Gülen, Duran Kalkan, Melek İpek, Akın İpek, Hidayet Karaca, Ferhat Abdi Şahin,  Mustafa Karasu, Sabri Ok, Ahmet Kurucan, Fehman Hüseyin, Musa Aşoğlu, Ekrem Dumanlı, Mehmet Yalınalp, Önder Aytaç, Selman Kuzu.

Yorumlar (0)