Reformlar geliyor: Bakan Elvan'ın ev sahipliğinde, 6 bakan bir araya geldi

Hazine ve Maliye Bakanı Lütfi Elvan'ın ev sahipliğinde gerçekleştirilen toplantıya, 6 bakan katıldı. Toplantıda, 'ekonomi ve reform' gündemine ilişkin hususlar görüşüldü.

GÜNDEM 30.12.2020, 20:21
Reformlar geliyor: Bakan Elvan'ın ev sahipliğinde, 6 bakan bir araya geldi

Hazine ve Maliye Bakanlığı'nda yapılan toplantıya; Aile, Çalışma ve Sosyal Hizmetler Bakanı Zehra Zümrüt Selçuk, Tarım ve Orman Bakanı Bekir Pakdemirli, Ticaret Bakanı Ruhsar Pekcan, Adalet Bakanı Abdulhamit Gül, Sanayi ve Teknoloji Bakanı Mustafa Varank ile Cumhurbaşkanlığı Strateji ve Bütçe Başkanı İbrahim Şenel katıldı.

Bakan Elvan, Twitter'dan duyurdu

Toplantı ile ilgili olarak kişisel Twitter hesabı üzerinde paylaşım yapan Bakan Elvan, "Kıymetli bakanlarımız ile ekonominin genel durumu ve ilerleyen dönemin reform gündemini görüştüğümüz bir toplantı gerçekleştirdik." ifadelerini kullandı.

Erdoğan'ın reform söylemlerinin ardından harekete geçildi

Cumhurbaşkanı Erdoğan, geçtiğimiz haftalarda, önümüzdeki yılın reform yılı olacağını kaydetmişti.

Erdoğan ayrıca, Meclis'te görüşülen 2021 yılı bütçesinin akabinde reform paketleri için aksiyona geçileceğini de dile getirmişti.

Erdoğan konu ile ilgili olarak, "Reform çalışmalarımızı iş dünyası öncelikli olmak kaydıyla, herkesle konuşarak, tartışarak geliştiriyoruz. Allah'ın izniyle; idari, hukuki ve ekonomik paketlerimizi Meclis'in gündemine almaya başlayacağız. Reform paketlerimizi bütçe görüşmelerinin ardından Meclis'e getirmeyi amaçlıyoruz." ifadelerini kullanmıştı.


 

Yorumlar (0)