Real Madrid’i deviren teknik direktör, Ukrayna ordusuna katıldı

Şampiyonlar Ligi’nde bu sezon dünya devi Real Madrid'i deplasmanda mağlup eden Sheriff Kulübü’nün teknik direktörü Yuri Vernydub, Rus işgali altındaki Ukrayna ordusuna katıldı. Konuyla ilgili ilk defa konuşan Vernydub, “Silahı nasıl kullanacağımı biliyorum ve asla ölmekten korkmuyorum” sözlerini kullandı.

GÜNDEM 05.03.2022, 16:03 06.03.2022, 15:33
Real Madrid’i deviren teknik direktör, Ukrayna ordusuna katıldı

Şampiyonlar Ligi’nde bu sezon İspanyol devi Real Madrid'i deplasmanda 2-1 mağlup eden Sheriff Kulübü’nün teknik direktörü Yuri Vernydub, Ukrayna ordusuna katıldı.

Real’i deviren Ukraynalı teknik adam, orduya katıldı

Moldova ekibi Sheriff'in teknik direktörlüğünü yapan ve UEFA’nın kulüp organizasyonlarındaki en büyük turnuvası Şampiyonlar Ligi’nde deplasman Real Madrid'i deplasmanda 2-1 deviren Ukraynalı hoca Yuri Vernydub, Rusya’nın Ukrayna’yı işgal girişiminin ardından ülkesine geri dönmüş ve Ukrayna ordusuna katılmıştı.

“Silah kullanmayı biliyorum ve ölmekten korkmuyorum”

Bu kararı hakkında ilk defa konuşan Vernydub, "İşgal başladığı zaman oğlum beni aradı ve ailem beni durdurmak ve bu kararımdan vazgeçirmek istemesine rağmen 11 saat içinde hemen Ukrayna'ya döndüm. Torunlarım ve çocuklarım isterlerse Moldova'ya dönebilir. Fakat ben ve eşim, Ukrayna’da kalmaya devam edeceğiz. 120 kilometre uzaklıktaki bölgelerde şiddetli çatışmalar yaşanıyor. Silahı nasıl kullanacağımı biliyorum ve ölmekten korkmuyorum." yorumunu yaptı.

Yorumlar (0)