Rasim Öztekin korkuttu: kalp krizi geçirdi!

Şu sıralar “Seksenler” dizisinde rol alan usta sanatçı Rasim Öztekin, sabah saatlerinde kalp krizi geçirdi. Sanatçının sağlık durumunun iyi olduğunu, yapımcı Birol Güven duyurdu.

GÜNDEM 07.03.2021, 17:40 08.03.2021, 14:24
Rasim Öztekin korkuttu: kalp krizi geçirdi!

62 yaşındaki usta oyuncu Rasim Öztekin, öğle saatlerinde evinde kalp krizi geçirdi. Bu ara ‘Seksenler’ dizisinde rol alan ve pandemi dönemi başında ‘Ev Yapımı’ dizisiyle izleyici karşısına çıkan Öztekin, Beykoz Devlet Hastanesi’nin acil bölümüne kaldırıldı. Daha sonra ise Siyami Ersek Hastanesi’ne götürülen Öztekin’in sağlık durumunun iyi olduğu söylendi.

Sağlık durumunun iyi olduğunu, Birol Güven duyurdu

Evindeyken öğle saatinde kalp krizi geçiren Öztekin’in, önce kalbi durdu ve sınra yapılan müdahalelerle hayata döndürüldü. Bir süre hastanede kontrol altında tutulacak olan Öztekin’in kalbine ise pli takıldı. Öztekin’in sağlık durumu hakkında, rol aldığı ‘Seksenler’ dizisinin yapımcısı Birol Güven bilgi verdi. Güven, Rasim Öztekin’in kısa zamanda aralarında eskisinden daha iyi olacağını belirtti.

Rasim Öztekin son olarak Eylül 2020’de; kendisinde 4 yıl kalan ve bir tiyatro simgesi haline gelen Hasan Efendi’nin kavuğunu, oyuncu Şevket Çoruh’a devretmişti.

Yorumlar (0)