Programa damga vuran anlar! Ümit Özdağ'ın yaşadığı tartışma gündem oldu

Zafer Partisi Genel Başkanı Ümit Özdağ’ın, katıldığı bir Youtube programının yankıları devam ediyor. Siyaset gündemine yönelik pek çok meselenin konuşulduğu programa damga vuran anlardan biri ise Ümit Özdağ ile kendisini “siyaset uzmanı” olarak tanıtan Abdurrahman Uzun'un arasında yaşanan tartışma oldu. Özdağ'a soru ileten Uzun, "Sakın siyaset yapma" cevabını alınca ikili arasında tartışma yaşandı.

GÜNDEM 05.08.2022, 11:35
Programa damga vuran anlar! Ümit Özdağ'ın yaşadığı tartışma gündem oldu

Zafer Partisi Genel Başkanı Ümit Özdağ, Youtube'da yayınlanan bir programa konuk olarak katıldı. Cumhurbaşkanlığı adaylığı, mülteci problemi gibi pek çok konunun konuşulduğu programın yankıları devam ederken, Özdağ ile bir katılımcı arasında yaşanan tartışma gündem oldu.

“Sakın siyaset yapmayın”

Soru sormak için söz alan Abdurrahman Uzun adlı katılımcı, konuşması esnasında kendisini "siyaset uzmanı" şeklinde tanıttı. Abdurrahman Uzun, İYİ Parti'den ayrılması ve Buğra Kavuncu ve göçmenlerle ilgili çıkışları hakkında Özdağ'a soru sordu. Uzun'un bu sorusuna tepki gösteren Özdağ, "Bu yaklaşımla sakın siyaset yapmayın” şeklinde cevap verdi.

"Bu üslupla yanıt vermeyin”

Özdağ'ın bu cevabının ardından sinirlendiği görülen ve tepki gösteren Uzun, "Benim siyasetten anlamadığımı ifade ediyorsunuz. Bu üslupla lütfen bana yanıt vermeyin. Lütfen soruma yanıt vermeyin" ifadeleriyle çıkış yaptı.

Buna karşılık olarak Özdağ ise "Bir soru sordunuz, nasıl yanıt vereceğimi ben belirlerim" ifadeleriyle cevap verdi. İkili arasında yaşanan tartışma bir süre daha sürerken Özdağ'ın soruları cevaplamasından sonra gerginlik de sona erdi.

Yorumlar (0)