Pompalı tüfekle yaşlı kadın 3 kez ateş etti

Malatya'nın Doğanşehir ilçesinde E.S. isimli kişi, 73 yaşındaki kadını sebepsiz yere pompalı tüfekle 3 el ateş ederek vurdu. Şahıs, kanlar içerisinde yerde yatan kadının başında "öldürdüm, öldürdüm" diye bağırdı.

GÜNDEM 31.12.2019, 09:40
Pompalı tüfekle yaşlı kadın 3 kez ateş etti

Malatya ilinin Doğanşehir ilçesinde pompalı tüfekle 3 kez vurulan yaşlı kadın ağır yaralandı.

Olay, Doğanşehir ilçesine bağlı Fındık Mahallesi'nde meydana geldi.

Alınan bilgiye göre; Fındık Mahallesi'nde yaşayan 73 yaşındaki N.Ç., evde oturduğu sırada sokaktan gelen silah sesleri üzerine dışarı çıktı.

Bu sırada E.S. isimli kişi, yanında taşıdığı pompalı tüfekle N.Ç.'ye 3 el ateş açtı. Neye uğradığını şaşıran yaşlı kadın N.Ç. kanlar içerisinde yere yığılırken, E.S. yerde yatan N.Ç.'nin yanına gelerek "öldürdüm, öldürdüm" diye bağırdı.

Büyük bir bölümü göğüs bölgesi olmak üzere vücudunun çeşitli yerlerine çok sayıda saçma isabet eden 73 yaşındaki N.Ç. ağır yaralanırken, komşuların ihbarı üzerine olay yerine 156 jandarma ve 112 sağlık ekipleri gönderildi.

Malatya Eğitim ve Araştırma Hastanesine kaldırılan 73 yaşındaki N.Ç. daha sonra Turgut Özal Tıp Fakültesi'ne sevk edilirken, yaşlı kadını neden vurduğu hala anlaşılamayan olayın şüphelisi E.S. olayla kullandığı suç aleti ile birlikte yakalanarak gözaltına alındı.

Olayla ilgili başlatılan inceleme ve sorgulama devam ediyor.

Yorumlar (0)