Polis kimlik sorunca ortalık karıştı… Ekiplere duba ve tekmeyle saldırdılar

İstanbul Esenyurt'ta şüphelenerek bir otomobili durduran sivil polisler, saldırıya uğradı. Tokatların ve tekmelerin havada uçuştuğu kavgada saldırganlar, bunun yanı sıra polis aracına park dubasıyla zarar verdi. Polisin havaya ateş açmasına aldırmayan şüphelilerin o anları çevrede bulunan bir vatandaşın telefonuna anbean yansıdı.

GÜNDEM 24.05.2022, 15:25 25.05.2022, 14:54
Polis kimlik sorunca ortalık karıştı… Ekiplere duba ve tekmeyle saldırdılar

Hadise, geçtiğimiz hafta akşam saatlerinde Esenyurt Gökevler Mahallesi'nde meydana geldi. Alınan bilgilendirmeye göre, sivil polisler, şüphelendikleri bir otomobili kimlik sorgulaması için durdurdu. Şüpheli şahıslar kimlik göstermeyi kabul etmeyince polis ekipleri ile aralarında sözlü tartışma meydana geldi.

Havaya sıkılan ateşe aldırmadılar, saldırdılar

Tartışmanın büyümesiyle beraber şahıslar polise saldırmaya başladı. Önce yumruklarla ve tekmelerle saldıran grup daha sonra ise polis dubasıyla polis aracına vurdu. Polis ekiplerinin havaya ateş açarak olayı dağıtmak istese de şahıslar buna da aldırmadı. Yaşananlar sonrasında şahıslar araçlarına binerek olay yerinden uzaklaştı. Kavga anları ise çevrede bulunan bir vatandaşın cep telefonuna anbean yansıdı. Olay ile ilgili inceleme başlatıldığı belirlendi.

Yorumlar (0)