Polis katilinden "George Floyd" efsanesi çıkar mı?

Dağ gibi polis memurunu şehit eden hain aranırken girilen evdeki şahsın tekme attığı operasyon köpeği iç güdüsel tepki gösterince "George Floyd" hikâyesi yazmaya çalışıldı.

GÜNDEM 03.06.2020, 14:41
Polis katilinden "George Floyd" efsanesi çıkar mı?

"Amerika ve Avrupa'da polis çekip vuruyor, Türk polisinin kafasında kürek sapı kırılıyor." Vatandaşın son derece basit ifade ettiği şekliyle Amerikan polisi zaten var olan yüksek yetkisini sonuna kadar kullanabilirken, kısıtlı yetkilerle vatandaşın can ve mal güvenliğini sağlamaya çalışan Türk polisi, bazı kesimler tarafından deyim yerindeyse şamar oğlanına döndürülmek isteniyor.

Kazaen de ölüm ve yaralama ile sonuçlanan müdahalelerde suçlanan, müdahale etmeyince de suçlu olan Türk polisi, meslektaşını şehit eden ve kendisine de jiletle saldıran hainin üstünü arayınca da işkenceci oluyor.

Son dönemlerde Türkiye'den George Floyd hikâyesi çıkarmaya çalışan güruh, son olarak bir operasyonda zanlıların tekme attığı operasyon köpeğinin iç güdüsel olarak tepki göstermesinden de malzeme çıkarmaya ve tüm teşkilatı hedefe koymaya çalıştı.

"Operasyon köpeğiyle işkence" denilerek kamuoyuna sunulan olayla ilgili olarak açıklama yapan Diyarbakır Valiliği, operasyon köpeğine tekme atarak mukavemet edilmesi üzerine köpeğin kendiliğinden refleks gösterdiğini fakat eğiticisi tarafından derhal kontrol altına alındığını bildirdi.

Dağ gibi yiğidi katletti, polise jiletle saldırdı ama kahraman yapıldı!

"Operasyon köpeğiyle işkence" haberlerinin çıktığı konu ise bir hainin dağ gibi bir polis memuru olan bir çocuk babası Atakan Arslan'ın kahpece şehit edilmesi olayından sonra başlatılan bir operasyonla ilgili.

Ağzında jiletle polis memurlarına saldıran ve iç çamaşırında da jilet çıkan haine, ikinci bir polisi şehit etmemesi için yapılan müdahaleye tepki gösteren ve aralarında iki siyasi partinin de olduğu güruh, polis cinayetlerini kutsallaştırmış ve güvenlik güçlerine saldırıyı yüceltmişti.

Atakan Arslan'ın şehit edilmesi ile ilgili yapılan operasyondan da George Floyd efsanesi çıkarmak isteyen hainler, operasyon sırasında polis köpeğiyle işkence yapıldığı ididalarını ortaya atmıştı.

Tüm bu iddiaları yalanlayan Diyarbakır Valiliği, bazı internet sitelerinde, 30 Mayıs'ta polis memuru Atakan Arslan'ı şehit eden hain M.E.C'nin yakalanması için gerçekleştirilen çalışmalar sırasında bir ikamete girildiğini ancak ikametteki kişilere köpeklerle işkence yapıldığı şeklinde ortaya atılan çirkin iddia ve iftiraların tamamen asılsız ve mesnetsiz olduğunu bildirdi.

Polis katili M.E.C'nin, Atakan Arslan'ı şehit ettikten sonra yakalanmasına yönelik gerçekleştirilen operasyonlar çerçevesinde Şeyhmus Yılmaz - Menice Yılmaz çiftinin yaşadığı eve de gidildiği kaydedilen açıklamada, operasyon köpeğinin talimatnamelere uygun bir şekilde adrese sokulduğu, ikamette bulunan Şeyhmus Yılmaz tarafından operasyon köpeğine tekme atıldığı, bunun üzerine operasyon köpeğinin kendiliğinden iç güdüsel olarak refleks gösterdiği ancak eğiticisi tarafından hızlı bir şekilde kontrol altına alındığı belirtildi.

Diyarbakır Valiliği, internet sitelerindeki haberlerde ileri sürüldüğü gibi ev içerisindeki Yılmaz ailesine operasyon köpeği marifetiyle kasıtlı bir saldırı yapılmadığı vurgulandı.

Polislerden şikayetçi oldular

Diyarbakır Valiliğinin açıklamasında, tamamı yalan olan tüm bu provokatif iddialara rağmen Yılmaz çiftinin avukatları aracılığıyla Bağlar Polis Merkezi Amirliği hakkında şikayetçi olduğu, şikayet üzerine Diyarbakır Cumhuriyet Başsavcılığının soruşturma başlattığı bilgisi eklendi.

Dağ gibi bir yiğidi kahpece öldürüp diğer polis memurlarını da öldürmek için ağzındaki jiletle saldıran bir hainden, Amerikalı ırkçı beyaz polislerin acımasızca ve ağır ağır katlettiği siyasi insan George Floyd hikayesi çıkarma operasyonu tutar mı, tutmaz mı?

Yorumlar (1)
Abdullah tortuk 4 yıl önce
Bu kansiz serefsizler uzerinde bulunan kendi jileytiyle dirhem dirhem dogramak lazim bu pic soysuz kansiz Vatan hainlerini.