Polis ile "dur" ihtarına uymayan sürücü arasındaki kovalamaca kazayla bitti

Fatih Aksaray'da gerçekleştirilen trafik uygulaması esnasında dur ihtarına uymayarak, polislerden kaçan hafif ticari araç ile polis ekipleri arasında bir süre kovalamaca yaşandı. Bu kovalamaca, otomobilin bariyerlere çarpmasıyla son bulurken, kaza sonucunda araçtaki 4 kişiden 1’i hafif yaralanırken, sürücünün alkollü olduğu tespit edildi. Alkollü sürücü ise olay yerinde basın mensuplarına saldırdı.  

GÜNDEM 30.05.2022, 11:07 30.05.2022, 17:54
Polis ile "dur" ihtarına uymayan sürücü arasındaki kovalamaca kazayla bitti

Kaza, saat 03.00 sıralarında Tem-otoyolu Edirne istikameti Bayrampaşa Hâl Kavşağında yaşandı.

Kovalamaca, kazayla bitti: 1 yaralı

İddiaya göre, Fatih Aksaray'da gerçekleştirilen rutin trafik uygulaması esnasında "dur" ihtarına uymayan hafif ticari araç ile polis arasında kovalamaca yaşandı. Kovalamaca esnasında hafif ticari otomobilin sürücüsü, araç kontrolünü yitirerek bariyerlere çarptı. Şiddetle çarpan araç, demir korkuluk ile bariyerler arasında sıkıştı. Araç içindeki 4 kişiden 1’i hafif biçimde yaralandı. Olay yerinde ilk müdahale yapıldıktan sonra yaralı şahıs hastaneye götürüldü. Yapılan kontrollerin ardından sürücünün alkollü olduğu belirlendi. Alkollü sürücü ve 3 şüpheli gözaltına alınarak ifadeleri için emniyete götürüldü. 

Alkollü sürücü basın mensuplarına saldırdı 

Alkollü bir şekilde araç kullanan ve polislerin "dur" ihtarına uymayarak kaçan araç sürücüsü ise olay yerinde görüntü alan basın mensuplarına saldırdı. Sürücü, "Kardeşim çekmesene, ayıptır." şeklinde bağırdığı gazetecilere küfürler savurdu. Ardından kendisini sakinleştirmeye çalışan polislere de saldıran alkollü sürücü, uzun bir süre sonra sakinleştirildi. 

Hafif ticari araç, yaşanan kazada kullanılamaz duruma geldi. Kazayla ilgili polis tarafından soruşturma başlatıldı.

Yorumlar (0)