Polatlı’da yangın çıkarmaya çalışan kişiye müdahale eden albaya plaket verildi 

Polatlı’da önceki gün askeri bölgenin ağaçlıklarını ateşe vermeye çalışan kişiyi emekli albay etkisiz hale getirmişti. Albay Mehmet Bilgiç, özverisinin karşılığını plaketle aldı. 

GÜNDEM 31.07.2021, 15:28 01.08.2021, 11:44
Polatlı’da yangın çıkarmaya çalışan kişiye müdahale eden albaya plaket verildi 

Ankara Polatlı’da Topçu ve Füze Okulu Komutanlığı’ndaki ağaçlık alanda yangın çıkarma teşebbüsünde bulunan emekli Jandarma Albay Mehmet Bilgiç, Milli Savunma Bakanlığı tarafından hediye ve plaketle ödüllendirildi. 

Cesaretli ve özverili davranışı ile hem askeri alanı hem de ağaçlık alanı korumayı başaran Albay Mehmet Bilgiç hakkında Milli Savunma Bakanlığı tarafından bir açıklama yayınlandı. 



“Özverisi ve hassasiyetinden dolayı selamlıyoruz” 

Milli Savunma Bakanlığı tarafından yapılan açıklama şu şekildeydi: “Polatlı’daki Topçu ve Füze Okulu Komutanlığı’nda yangın çıkarma girişiminde bulunan şahsa müdahale ederek yakalanmasını sağlayan Emekli Jandarma Albay Mehmet Bilgiç, komutanlık binasında ağırlanarak kendisine hediye ve plaket takdim edilmiştir. Yangına ilk müdahalede büyük çaba sarf eden Mehmet Bilgiç’e teşekkür ediyor, özverisi ve hassasiyetinden dolayı kendisini selamlıyoruz.” 

Yorumlar (0)