Plajda ‘şezlong’ kavgası: 1 polis öldü

Edremit'e tatil için gelen polis memuru ile bir kişi plajda şezlong yüzünden tartıştı. Tartışma silahlı kavgaya döndü. Polis memuru yaşamını yitirdi, 2 kişi yaralandı.

GÜNDEM 23.07.2019, 17:06
Plajda ‘şezlong’ kavgası: 1 polis öldü

Balıkesir ilinin Edremit ilçesine bağlı Narlı Mahallesi Mıhlı mevkisinde bulunan halk plajında İstanbul Başakşehir İlçe Emniyet Müdürlüğünde görevli polis memuru Kadir Ozan Yüce ile Yüksel K. arasında şezlong kullanımı yüzünden tartışma başladı.

Tartışmanın kısa sürede silahlı kavgaya dönüşmesi üzerine Yüksel K. ve Kadir Ozan Yüce, birbirlerine silah çekerek ateş ettiler. Kavgada polis memuru Kadir Ozan Yüce, Yüksel K. ve o sırada halk plajında bulunan Mehmet Ç. yaralandı.

Yaralılardan İstanbul Başakşehir İlçe Emniyet Müdürlüğünde görevli polis memuru Kadir Ozan Yüce, kaldırıldığı özel hastanede yaşamını yitirirken, olayla ilgisi bulunmayan Mehmet Ç. ise Edremit Devlet Hastanesi'nde tedavi altına alındı.

Diğer taraftan; Yüksel K'nın içinde bulunduğu ambulansı, Yüksel K'nın bir yakını şoför koltuğuna oturarak hastaneye götürmek istedi.

Kısa bir süre ilerleyen ambulans daha sonra sağlık görevlilerine teslim edildi.

Yüksel K. Balıkesir Edremit Devlet Hastanesi'ne kaldırıldı.

Polis memuru Kadir Ozan Yüce'nin ölümüne neden olan Yüksel K'nın da sağlık durumunun ciddiyetini koruduğu bildirildi.

Yorumlar (0)