PKK’ya Kuzey Irak’ta ağır darbe: 7 terörist öldürüldü

Türk Silahlı Kuvvetleri, Kuzey Irak’ta yer alan Pençe-Kilit Operasyonu bölgesinde 7 PKK’lı teröristi etkisiz hale getirdi. 

GÜNDEM 24.09.2022, 10:44
PKK’ya Kuzey Irak’ta ağır darbe: 7 terörist öldürüldü

Kuzey Irak ve Kuzey Suriye’de PKK’ya nefes aldırmayan Mehmetçik, Pençe-Kilit Operasyonu bölgesinde terör örgütüne bir darbe daha vurdu. Edinilen bilgilere göre, bölgede tespit edilen ve saldırı hazırlığında olduğu bildirilen toplam 7 PKK’lı terörist, başarılı bir operasyonla öldürüldü. Operasyon sonrası Milli Savunma Bakanlığı da bir açıklama yaparak, “Şehidimizin kanını yerde bırakmadık, bırakamayacağız” ifadelerini kullandı. 

Bakanlıktan açıklama geldi

Bakanlığın resmi Twitter hesabı üzerinden paylaşılan açıklamanın devamında, “Kuzey Irak’ta yer alan Pençe-Kilit Operasyonu bölgesinde tespit edilen toplam 7 PKK’lı terörist, Türk Silahlı Kuvvetleri tarafından etkisiz hale getirildi” ifadelerine yer verildi. Son dönemde terör örgütünün üst düzey isimlerini tek tek yakalayarak etkisiz hale getiren Türk Silahlı Kuvvetleri, son operasyonla birlikte Kuzey Irak’taki gücünü bir kez daha göstermiş oldu. 



Yorumlar (0)