PKK’da çözülme sürüyor! 3 terörist teslim oldu

PKK kampından kaçmayı başaran 3 örgüt mensubu daha güvenlik güçlerine teslim oldu. Böylelikle 1 Ocak 2022 tarihinden bu yana dağdan inerek teslim olan terörist sayısı 101’e yükseldi. 

GÜNDEM 14.10.2022, 10:03 14.10.2022, 18:05
PKK’da çözülme sürüyor! 3 terörist teslim oldu

PKK terör örgütünde çözülme sürüyor. Türk Silahlı Kuvvetleri’nin hem yurt içinde hem de sınır ötesinde gerçekleştirdiği başarılı operasyonlar sonrası örgüt içindeki tedirginlik arttı. Son aylarda PKK’nın sözde üst düzey isimlerini Irak ve Suriye’de yakalayarak tek tek etkisiz hale getiren MİT, örgütün lider kadrosunda da paniğe sebep oldu. 

Yılbaşından bu yana 101 terörist teslim oldu

Örgüt içinde bu korku yaşanırken, 3 terörist daha dağdan inerek güvenlik güçlerine teslim oldu. Böylelikle 1 Ocak 2022 tarihinden bu yana teslim olan terörist sayısı 101’e yükseldi. Terör örgütü mensuplarına yönelik ikna çalışmalarına da kesintisiz olarak devam edecek Mehmetçik, bu sayede bugüne kadar birçok teröristin silah bırakmasını sağladı. Öte yandan Türk Silahlı Kuvvetleri’nin arka arkaya gerçekleştirdiği başarılı operasyonlar sebebiyle örgüt içindeki çözülmenin ilerleyen süreçte daha da hızlanması bekleniyor.  

Yorumlar (0)