PKK'ya ağır darbe: Sözde Tatvan sorumlusu o terörist öldürüldü!

Eren Abluka-35 operasyonu kapsamında geçtiğimiz gün Van'da öldürülen 4 teröristten 1'inin turuncu kategoride olan ve aynı zamanda örgütün sözde Tatvan sorumlusu olduğu tespit edilen Bervedan Serhabun kod adlı Yusuf Gül olduğu anlaşıldı.

GÜNDEM 06.09.2022, 12:57
PKK'ya ağır darbe: Sözde Tatvan sorumlusu o terörist öldürüldü!

Eren Abluka-35 operasyonu kapsamında Van'ın Bahçesaray ilçesinde teröristler ile yaşanan çatışmada 4 terörist öldürüldü. Öldürülen teröristlerden birinin ise turuncu kategoride bulunduğu ve örgütün sözde Tatvan sorumlusu olan 'Bervedan Serhabun' kod adlı Yusuf Gül olduğu belirlendi.

Öldürülen 4 teröristten biri Turuncu kategoride!

İçişleri Bakanlığı tarafından konuyla ilgili yapılan yazılı açıklamada şu ifadelere yer verildi: "1 Eylül 2022 tarihinde Van İl Jandarma Komutanlığı tarafından gerçekleştirilen Eren Abluka-35 operasyonu kapsamında; Van ili Bahçesaray ilçesindeki Han yaylası kırsal alanında gerçekleştirilen arazi arama çalışması sırasında meydana gelen silahlı çatışma sonucunda etkisiz hale getirilen 4 teröristten 1’inin, Terör Arananlar Listesi’nde Turuncu kategoride bulunduğu ve örgütün sözde Tatvan sorumlusu olarak faaliyetlerini yürüten 'Bervedan Serhabun' kod adlı Yusuf Gül olduğu belirlendi."

Yorumlar (0)