PKK'nın kadın elebaşından itiraf gibi açıklama: Bitme noktasındayız

Terör örgütü PKK'nın üst yapılanması olan KCK'nın sözde eş başkanı Hülya Oran'dan HDP'ye itiraf gibi açıklama geldi. Oran, Türk Silahlı Kuvvetleri'nin düzenlediği operasyonlarla örgütü iyice köşeye sıkıştırdığını itiraf ederek, "Bitme noktasındayız." dedi.

GÜNDEM 09.11.2020, 12:50
PKK'nın kadın elebaşından itiraf gibi açıklama: Bitme noktasındayız

Terör örgütü PKK'nın üst yapılanması KCK'nın sözde eş başkanı Hülya Oran'dan PKK'nın son noktalara geldiğini söyledi. Amanoslar yapılanması da Türk Silahlı Kuvvetleri'nce çökertilen PKK, Türk askerlerince Irak'ın Kuzey'inde kurulan üs bölgeleri ile de ayrıca köşeye sıkıştı. KCK'nın sözde eş başkanı Hülya Oran HDP'li vekillere dert yanarak, 'Dar bir alana hapsediliyoruz' deyip örgütün içinde düştüğü çaresizliği itiraf etti.

Bir yandan kahraman Mehmetçik'imizin yürüttüğü kararlı operasyonlarla, öte yandan Irak Kürt Bölgesel Yönetimi'nin Kuzey Irak'ta örgüt kontrolünde olan alanlarda tekrar otorite sağlamaya başlamasıyla terör örgütü PKK bitme noktasına geldi.

Örgüt iyice köşeye sıkıştı

PKK'nın artık Kuzey Irak'ta ciddi bir tehdit oluşturduğunu ifade eden Mesud barzani, bölgeyi terk etmeleri yönünde PKK'ya çağrı yaptı, aksi durumda askeri operasyona başlayacaklarını söyledi.

"Bu saldırılar KDP'nin desteğiyle oluyor"

Terörist Hülya Oran HDP'li vekillere adeta ağladığı konuşmasında şunları söyledi:

"Bizi dar bir alana hapsedip Türkiye'ye ezdiriyorlar"

Yorumlar (0)