PKK'dan sızma girişimi! 11 terörist indirildi

Suriye'nin kuzeyinde TSK'nın temizlediği bölgelere sızmaya çalışan bölücü terör örgütü PKK/YPG'li gruptan 11 terörist etkisizleştirildi.

GÜNDEM 15.09.2020, 11:50
PKK'dan sızma girişimi! 11 terörist indirildi

Türk Silahlı Kuvvetleri (TSK) tarafından icra edilen Barış Pınarı Harekâtı ve Fırat Kalkanı Harekâtı ile terör örgütlerinden temizlenen bölgelere taciz ateşinde bulunan ve sızmaya kalkışan bölücü terör örgütü PKK/YPG'li gruptan 11 terörist etkisiz duruma getirildi.

Sızma girişimine ve arkasından çıkan çatışmaya ilişkin bilgi veren MSB (Millî Savunma Bakanlığı), yaptığı açıklamada, terör örgütlerinden arındırılan bölgelerde halkın huzurunu ve güven ortamını bozma girişimlerine kati surette izin verilmeyeceğinin altıni çizdi.

Millî Savunma Bakanlığının açıklamasında, halkı huzursuzluğa sevk etmek ve ortamın güvenli olmadığı algısını oluşturmak için Barış Pınarı Harekâtı ve Fırat Kalkanı Harekâtı bölgelerine taciz atışları yapan ve sızma girişimine kalkışan PKK/YPG'li gruplardan 11 hain teröristin, kahraman Türk komandoları tarafından etkisiz duruma getirildiği bildirildi.

Millî Savunma Bakanlığı, bölgede huzur ve güven ortamının bozulmasına asla müsaade edilmeyeceğini vurguladı.

Yorumlar (0)