PKK'da çözülme sürüyor

PKK bölücü terör örgütü barınma alanından kaçan bir PKK'lı daha, Şırnak'ın Çizre ilçesine gelerek güvenlik güçlerine teslim oldu.

GÜNDEM 07.08.2020, 13:12
PKK'da çözülme sürüyor

Millî Savunma Bakanlığı ile İçişleri Bakanlığının içeride ve dışarıda kesintisiz başlattığı operasyonlar serisi, PKK'da ve terör örgütünün siyasi uzantısında büyük bunalıma yol açtı. Artık ne dağdakiler örgüt elemanlarını tutabiliyor ne de şehirdeki siyasi uzantıları eleman temin edebiliyor.

Millî Savunma Bakanlığı (MSB), Irak'ın kuzeyinde bulunan bölücü terör örgütü PKK'lı teröristlerin barınma alanlarından kaçan PKK'lının Şırnak'a gelerek hudut karakolundaki güvenlik güçlerine teslim olduğunu duyurdu.

Millî Savunma Bakanlığının Twitter hesabından yapılan bilgilendirme paylaşımında, TSK'nın (Türk Silahlı Kuvvetleri) PKK bölücü terör örgütüne yönelik operasyonlarının hız kesmeden aralıksız olarak sürdüğü ve buna bağlı olarak da örgütten kopuşların ve kaçışların da devam ettiği vurgulandı.

Millî Savunma Bakanlığı Twitter hesabındaki söz konusu bilgilendirme paylaşımında en son bugün yaşanan gelişmeye dair bilgi aktarıldı.

Millî Savunma Bakanlığı, Irak'ın kuzeyinde bulunan ve bölücü terör örgütü PKK mensubu teröristlerin barınma alanı olarak kullandıkları bir noktadan kaçan bir PKK'lının Şırnak'ın Cizre ilçesine gelerek hudut karakoluna teslim olduğunu bildirdi.

Dün de yine PKK terör örgütünün aynı barınma alanından bir terörist daha kaçmış ve yine Şırnak'ın Cizre ilçesine gelerek hudut karakoluna teslim olmuştu.

Yorumlar (0)