Pınar'ın babasını arayan CHP'li vekil bulundu!

Cemal Metin Avcı tarafından 16 Temmuz 2020'de öldürülmüş, cesedi bir varile konularak yakılmış ve üzerine beton dökülmüş hâlde bulunan Pınar Gültekin'in babasını arayıp "davandan vazgeç" diyen CHP'li vekil bulundu.

GÜNDEM 28.12.2020, 10:09
Pınar'ın babasını arayan CHP'li vekil bulundu!

Erkek arkadaşı Ceman Tekin Avcı tarafından vahşice katledilen Pınar Gültekin'in babası Sıddık Gültekin'i arayarak, "Davandan vazgeç, Cemal'in ailesi de perişan oldu" diyen CHP milletvekilinin kim olduğu ortaya çıkarıldı.

İlk olarak Hürriyet yazarı Fatih Çekirge'nin gündeme getirdiği olay, CHP'nin Muğla'dan 4 milletvekili olması sebebiyle Pınar Gültekin'in babasını arayanın hangisi olduğunun merak edilmesine yol açmış, bu aynı zamanda diğer 3 vekilin de töhmet altında kalmasına neden olmuştu.

Pınar Gültekin'in babasının bir CHP'li vekil tarafından aranıp aranmadığını doğrulatmak için avukat Dr. Rezan Epözdemir'i arayan Fatih Çekirge, CHP Muğla milletvekillerinden birinin aradığını ve telefon numarasından baktıklarında WhatsApp profilinin CHP Muğla milletvekiline ait olduğunu gördüklerini öğrendi.

Fatih Çekirge'yi arayan CHP Grup Başkanvekili Özgür Özel ise durumun Genel Başkan Kemal Kılıçdaroğlu'na bildirildiğini, 4 Muğla milletvekili ile video konferans toplantısı yaptıklarını, 3 milletvekilinin "katilin ailesini hiç tanımadığını" ancak bir milletvekilinin ise "katilin ailesini tanıdığını, Pınar Gültekin'in babasını aradığını fakat sadece taziye dileklerini ilettiğini" söylediğini bildirdi.

Fatih Çekirge son olarak kendisini sürpriz bir ismin aradığını açıkladı: CHP Muğla Milletvekili Süleyman Girgin.

Süleyman Girgin, katil zanlısı Cemal Metin Avcı'nın annesi Ayten Avcı'yı tanıdığını ve Pınar Gültekin'in babasını aradığını kabul etti ancak "davandan vazgeç" demediğini iddia etti.

Yorumlar (0)