Pervin Buldan ve 12 HDP'li vekilin dokunulmazlık dosyası TBMM'de

HDP Eş Genel Başkanı Pervin Buldan'ın da aralarında yer aldığı 13 milletvekiline ilişkin 16 yeni dokunulmazlık dosyası, Meclis Başkanlığı'na sunuldu.

GÜNDEM 23.11.2021, 12:20
Pervin Buldan ve 12 HDP'li vekilin dokunulmazlık dosyası TBMM'de

HDP Eş Başkanı Pervin Buldan'ın da dosyasının bulunduğu 13 HDP'li vekil ile ilgili 16 fezleke Türkiye Büyük Millet Meclisi’ne sunuldu.

13 milletvekilinin fezlekesi Meclis’te

Hakkında fezleke hazırlanan ve fezlekesi Türkiye Büyük Millet Meclisi’ne sunulan milletvekilleri şu şekilde:

İstanbul Milletvekili ve HDP Eş Genel Başkanı Pervin Buldan'a ait 2, Van Milletvekili Murat Sarısaç'ın 3 ve Tunceli Milletvekili Alican Önlü, Ağrı Milletvekili Berdan Öztürk, Diyarbakır Milletvekili Remziye Tosun, Şanlıurfa Milletvekili Ömer Öcalan, Diyarbakır Milletvekili Dersim Dağ, Van Milletvekili Sezai Temelli, Diyarbakır Milletvekili İmam Taşçıer, Mersin Milletvekili Fatma Kurtulan, Batman Milletvekili Feleknas Uca, Siirt Milletvekili Sıdık Taş ile birlikte Demokratik Bölgeler Partisi Diyarbakır Milletvekili Salihe Aydeniz'e ait olduğu belirtilen 1'er dokunulmazlık dosyası Türkiye Büyük Millet Meclisi’ne ulaştı. 13 milletvekili ile ilgili 16 adet dokunulmazlık dosyası, Anayasa-Adalet Karma Komisyonu'na gönderildi.

Yorumlar (0)