Pendik'te alkollü kadın, kadın doktora saldırdı! O anlar kameraya yansıdı

İstanbul Pendik’te, hastanenin acil servisine gelen ve alkollü olduğu öne sürülen bir kadın, acil serviste görevli olan Pratisyen Dr. Esma Demir'e, saçını çekerek saldırdı. Kadının saldırısını, çevrede bulunanlar engelleyip doktoru, kadının elinden kurtarmaya çalıştı. Olay anları ise güvenlik kameralarına yansıdı.  

GÜNDEM 20.11.2021, 14:12 20.11.2021, 14:17
Pendik'te alkollü kadın, kadın doktora saldırdı! O anlar kameraya yansıdı

Olay, 17 Kasım Çarşamba sabahı Pendik Devlet Hastanesinde yaşandı.

Doktorun saçını çekti, dakikalar boyunca bırakmadı

İddiaya göre, KADES ihbarına göre polis ekipleri gittikleri otelde kavgaya tutuşan bir çifti sağlık kontrollerini gerçekleştirmek için Pendik Devlet Hastanesi'ne götürdü. Alkollü olduğu öne sürülen ve kavgaya karışan kadın, götürüldüğü hastanenin acil servisinde çalışan Pratisyen Dr. Esma Demir'e saldırdı. Dr. Demir'in saçını çeken kadına, çevrede bulunanlar ve polisler müdahale etti. Doktor Demir, uzun uğraşlar sonrası saldırgan kadının elinden kurtarılabildi. 

Dr. Esma Demir, ismi henüz öğrenilemeyen saldırgan kadından şikayetçi oldu. Polisin olaya ilişkin incelemesi devam ediyor. 

“Buna kim dur diyecek bilmiyorum, ama artık yeter”

Saldırgan kadından şikayetçi olan Dr. Esma Demir, olaya ilişkin görüntüleri sosyal medya hesabı üzerinden paylaşarak yaşananlara tepki gösterdi ve şunları söyledi:

“Ben acil serviste çalışan bir doktorum. 17 Kasım’da sabaha karşı nöbette olduğum saatlerde fiziksel bir şiddete maruz kaldım. Olay yaşandığından beri sakin olmaya, kafamı toplamaya ve üzülmemeye çalışıyorum. Fakat inanın bu, sandığımdan çok daha zormuş. Bana bir anda sebepsiz bir şekilde saldıran şahıs ile ilgili adli süreçler başlatıldı. Bu görüntüleri paylaşmak beni ne kadar yaralıyor siz tahmin bile edemezsiniz. Fakat görmeyenler, belki bu defa görür, ciddi bir farkındalık oluştururum niyetiyle sizlerle bu videoyu paylaşmak istiyorum. Sağlık çalışanları olarak çoğu zaman sözel şiddete uğradığımızda maalesef tepkisiz kalmaya başlamıştık fakat bu ve bunun gibi durumlar da hiç de az yaşanmıyor farkındayım. Benim de başıma bir gün bunun gelebileceğinin korkusunu hep içimde taşıyordum. Mesleğimde ikinci yılımın başındayken uğradığım bu şiddet şevkimi, ümidimi tüketse de ben yine de haykırmak istiyorum. Buna kim, nasıl, ne zaman 'dur' diyecek bilmiyorum ama artık gerçekten yeter."

Yorumlar (0)