Pençe-Kilit bölgesinden acı haber!

Milli Savunma Bakanlığı (MSB), Pençe Kilit operasyonu bölgesinde teröristler tarafından tuzaklanan el yapımı patlayıcının infilak etmesi nedeniyle 1 askerin şehit olduğunu ve 3 askerin yaralandığını bildirdi.

GÜNDEM 13.05.2022, 21:27 15.05.2022, 09:31 Hakan Öksüz
Pençe-Kilit bölgesinden acı haber!

Terör yuvalarını imha etmek için Irak'ın kuzeyinde başlatılan Pençe Kilit operasyonu tüm hızıyla sürüyor. Operasyon bölgesinden gelen haberlere göre teröristlerin inleri teker teker vuruluyor. Çatışma bölgesinden iyi haberler kadar kötü haberler de geliyor.

Saldırı, el yapımı patlayıcı ile gerçekleştirildi

Milli Savunma Bakanlığı (MSB) tarafından yapılan açıklamaya göre Pençe Kilit operasyonu bölgesinde yapılan bombalı saldırı sonucu bir asker şehit oldu, üç asker yaralandı. Saldırının, teröristler tarafından önceden yerleştirilen el yapımı patlayıcı ile gerçekleştirildiği kaydedildi.

Saldırı sonucunda Piyade Sözleşmeli Er Selman Güler'in şehit olduğu aktarıldı. Milli Savunma Bakanlığı tarafından yapılan yazılı açıklamada, şehit Selman Güler'in ailesine başsağlığı dileklerinin iletildiği belirtildi. Yaralı olarak kurtulan 3 askerin tedavisinin sürdüğü ifade edildi.

Yorumlar (0)