Pelin Öztekin, babası Rasim Öztekin’ın hayati durumu hakkında bilgi verdi!

“Seksenler” dizisinin ‘Fehmi’ si usta oyuncu Rasim Öztekin, dün öğle saatlerinde kalp krizi geçirmişti. Kan ihtiyacı sona eren Öztekin’in sağlık durumu hakkında, kızı oyuncu Pelin Öztekin sosyal medya üzerinden bilgi verdi. Öztekin, babasının yoğun bakımda olduğunu ve hayati tehlikesinin bulunduğunu söyledi.

GÜNDEM 08.03.2021, 16:16 09.03.2021, 09:29
Pelin Öztekin, babası Rasim Öztekin’ın hayati durumu hakkında bilgi verdi!

Dün öğle saatlerinde evinde kalp krizi geçiren 62 yaşındaki usta oyuncu Rasim Öztekin, öncelikle Beykoz Devlet Hastanesi’nin acil bölümüne kaldırılmıştı. ‘Seksenler’ dizisinde rol alan ve pandemi dönemi başında ‘Ev Yapımı’ dizisiyle izleyici karşısına çıkan Öztekin, ilk müdahalenin ardından Siyami Ersek Hastanesi’nde tedavi görüyordu. Kalp krizi geçirdiği sırada kalbi duran ve yapılan müdahalelerle hayata döndürülen Öztekin’in hayati durumu hakkında, kızı oyuncu Pelin Öztekin bilgi verdi.

İyi dilekler ileten herkese teşekkür etti

Öztekin, anjiyo yapıldığını ve tıkalı kalp damarına müdahale edildiğini belirtti. Babası Rasim Öztekin’in şu anda yoğun bakımda tedavi gördüğünü söyleyen Pelin Öztekin, kan ihtiyaçlarının artık kalmadığını açıkladı. İyi dileklerini ileten ve arayan herkese teşekkür eden Pelin Öztekin, Rasim Öztekin’in tüm sevenlerinin şu an sadece dualarına ihtiyaçları olduğunu belirtti. Öztekin, babasına daha çok yaşayacakları anlar olduğu konusunda seslenirken, kendisi için hazır olan binlerce insan olduğunu belirtti.

17 yıldır ‘kalp yetersizliği’ rahatsızlığıyla başa çıkan usta sanatçı Rasim Öztekin, en son 2018 yılında kalp pilini değiştirmişti. Eylül 2020’de ise Rasim Öztekin; Ferhan Şensoy’un kendisine devrettiği Kel Hasan Efendi’nin kavuğunu, oyuncu Şevket Çoruh’a devretmişti.

Yorumlar (0)