Pegasus'un işten çıkardığı eski pilottan yeni paylaşım!

Sabiha Gökçen Havalimanı'nda meydana gelen feci uçak kazasının ardından televizyon yayınına bağlanıp açıklamalar yapan ve bu nedenle işten çıkarılan eğitmen Bahadır Altan'dan yeni paylaşım geldi. 

GÜNDEM 08.02.2020, 17:20
Pegasus'un işten çıkardığı eski pilottan yeni paylaşım!

Pegasus Havayolları'nda eğitmen ve kontrol hocası olarak çalışan Bahadır Altan, Sabiha Gökçen Havalimanı'nda meydana gelen ve 3 kişinin hayatını kaybettiği uçak kazasının ardından CNN Türk'e bağlanıp açıklamada bulunmuştu. 

Açıklamaları sebebiyle işten çıkarılan Altan, Twitter'dan yaptığı paylaşımda, "Yıllardır söylediklerim bu kadar çok insana hiç ulaşmamıştı. Bu farkındalık bir kazayı engeller, bir insanın yaşamını kurtarırsa her türlü bedeli tekrar tekrar öderim. Kâr hırsıyla atı öldüresiye kırbaçlayanlar sabaha benim kadar huzurlu uyanmadılar." ifadelerini kullandı.

Altan ne demişti?

Pegasus Havayolları'nda eğitmen ve kontrol hocası olarak çalışan Bahadır Altan, uçak kazasının ardından bağlandığı CNN Türk canlı yayınında, "Ülke olarak bir duralım. Biz hala 3. havalimanındayız, hala 'Kanal' açıyoruz. Ülke freni patlamış kamyon gibi. Proje üstüne proje üretme yerine biraz aklıselim gerekiyor." açıklamasını yapmıştı.

Altan, açıklamalarının ardından işine son verildiğini şu paylaşımla duyurmuştu:

"Freni patlamış kamyon düzeni suçluyu buldu! Pegasus iş akdimi feshetti. Hakikati gizlemeye gücünüz yetmez. Ne vız gelen tehditleriniz, ne işten atmalarınız bizi susturamaz. Bu ülkeyi uçurumunuza teslim etmeyeceğiz."


 

Yorumlar (0)