Pegasus'tan ücretsiz bilet kararı

Pegasus Hava Yolları, deprem bölgelerinde yer alan Şanlıurfa, Gaziantep, Kahramanmaraş, Malatya, Kayseri, Elazığ, Diyarbakır ve Adana meydanları çıkışlı bütün yurt içi direkt uçuşların 12 Şubat tarihine değin ücretsiz gerçekleştirileceğini açıkladı.

GÜNDEM 07.02.2023, 18:43 09.02.2023, 18:11
Pegasus'tan ücretsiz bilet kararı

Firma tarafından gerçekleştirilen açıklamada, deprem bölgesine destek olabilmek maksadıyla yetkili makamlar ve AFAD'ın yardım personellerinin ve gereksinim duyulan malzemelerin bölgeye ulaşması, depremden etkilenen yurttaşların tahliyesi için faaliyetlerin devam ettiği kaydedildi.



"12 Şubat da dahil ücretsiz olacak"

Bölgedeki sekiz kentten yapılacak olan uçuşların ücretsiz gerçekleştirileceği belirtilen açıklamada, şu ifadelere yer verildi: 

"Son iki günde Kahramanmaraş, Gaziantep, Şanlıurfa, Elazığ, Diyarbakır, Adana kentlerimize toplamda 18 uçaktan oluşan yardım seferi yaptık. Gaziantep, Şanlıurfa, Elazığ, Diyarbakır, Adana kentleri ve bu kentlerden çıkışlı toplamda 68 seferimizi ise yolculu bir şekilde planladık. Depremden etkilenen yurttaşlarımız için deprem bölgesinden çıkış uçuşlarının tümünü an itibarıyla ücretsiz olarak yapıyoruz. Şanlıurfa, Gaziantep, Kahramanmaraş, Malatya, Kayseri, Elazığ, Diyarbakır ve Adana meydanlarından çıkışlı, planladığımız bütün yurt içi direkt uçuşlarımız 12 Şubat tarihi de dahil olmak üzere ücretsiz olacaktır."

Yorumlar (0)