Parkta oynarken bir anda fenalaştı, gerçek bambaşka çıktı! Baba feryat etti!

Adana’da, 3 ay önce beliren beyin sapı tümörü sebebiyle yatağa bağımlı duruma gelen 6 yaşındaki Esila Mina’nın babası, çocuğunun iyileşmesi için gayret ediyor.

GÜNDEM 21.01.2022, 08:16 22.01.2022, 13:12
Parkta oynarken bir anda fenalaştı, gerçek bambaşka çıktı! Baba feryat etti!

Adana’nın Ceyhan ilçesinde ikamet eden 33 yaşındaki Deniz Özdoğan ve 36 yaşındaki Feyzi Can çiftinin evliliğinden Yunus (10) ve Esila Mina (6) adlı 2 çocukları dünyaya geldi. Çift, anlaşamayarak 5 sene önce boşandıktan sonra her iki çocuk da babada kaldı. 

Parkta oynarken fenalaştı
Anaokuluna giden ve herhangi bir rahatsızlığı bulunmayan Esila Mina’nın, 3 ay evvel parkta oyun oynadığı esnada çenesi ve gözü sola doğru yamulup ağzından köpük geldi. Baba Can kızını hemen Ceyhan Devlet Hastanesi’ne kaldırdı. Buradaki ilk müdahaleden sonra küçük çocuk Adana Şehir Eğitim ve Araştırma Hastanesi’ne nakledildi. Hastanedeki tetkikler neticesinde Esila Mina’ya beyin sapı tümörü teşhisi konuldu. Cerrahi müdahalede bulunulamayan Esila Mina, radyoterapi ve kemoterapi yöntemiyle tedavisi devam ederken yatağa bağımlı duruma geldi. Kızını pek çok farklı hastaneye götüren Baba Feyzi Can, doktorlardan tümörün tehlikeli bir bölgede olması sebebiyle tedavinin Ankara ya da İstanbul’da özel hastanelerde veya yurt dışında yapılabileceği cevabını aldı.



“Kızımın ölmesini istemiyorum”
Evladının az bir ömrünün kaldığını ifade eden baba Feyzi Can, “3 ay önce kızımın aniden çenesi sola yamuldu ve ağzından köpükler gelmeye başladı. Hastaneye götürdük ve beyninde tümör olduğunu söylediler. Yerinin de çok tehlikeli olduğunu belirttiler. Kızım şu an konuşma yetisini kaybetti. Sol kol ve sol bacağında güç kayıpları var” açıklamasını yaptı.

Yorumlar (0)