Parçalanmış lastikleri ve yerde sürünen tampon ile yoluna devam etti

Balıkesir'de tamponu yerde sürünen ve lastikleri parçalanmış aracı yolda görüntüleyen vatandaşlar, hemen aracı 155'e ihbar etti. Kısa süre içinde durdurulan aracın tehlikeli seyrini polis ekipleri engelledi.

GÜNDEM 07.02.2022, 16:36 08.02.2022, 15:20
Parçalanmış lastikleri ve yerde sürünen tampon ile yoluna devam etti

Balıkesir’in Edremit ilçesinde jantları üzerinde karayolunda giden, tamponu yerde sürünen ve lastikleri parçalanmış aracı fark eden vatandaşlar gözlerine inanamadı. 

Tamponu yerde sürünen araç yoluna devam etti

Yol boyunca seyir halinde bulunan vatandaşlar tarafından görüntülenen araçla ilgili olarak emniyet ekiplerine çok sayıda ihbar yapıldı. Renault marka araç tehlikeli bir biçimde yolunda seyrederken, aracın kaza yapmış olabileceği olasılığı üzerine vatandaşlar, uyarılar yaptı. Gökçeyazı mevkiinde trafik polisleri tarafından durdurulan aracın sürücüsünün alkollü olduğu tespit edildi. Polis ekipleri tarafından sürücüye gereken cezai işlem yapılırken, aracın hasarlı bir biçimde yoluna devam etmesine izin verilmedi. 

Tehlikeli anlar kamerada

Öte yandan tamponu yerde sürünen ve lastikleri parçalanmış aracın yoldaki tehlikeli seyri ise çok sayıda vatandaşın telefon kamerasına yansıdı.

Yorumlar (0)