'Özel kumlar' gitmesin diye denizin dibine beton duvar çektiler!

Muğla'da özel kumların dalgalardan dolayı gitmemesi için denizin dibine beton duvar çekildi. Yetkililer konuya ilişkin soruşturma başlatıldığını duyurdu.

GÜNDEM 18.08.2020, 21:10
'Özel kumlar' gitmesin diye denizin dibine beton duvar çektiler!

Muğla Bodrum ve Milas'ta deniz tabanına yapılan ve su altı kameraları tarafından tespit edilen beton duvarların haberi kısa sürede yayıldı.

Güvercinlik, Yalıkavak ve Pina Yarımadasındaki deniz tabanına beton ber set çekildiği ihbarı üzerine harekete geçen yetkililer alanda incelemelerde bulundu.

Su altı kamerasıyla yapılan incelemelerde ortaya çıkan görüntülerde denizin altına metrelerce uzunlukta beton duvarlar çekildiği görüldü.

"Sonra çekeceğiz acısını"

Bodrum Kent Konseyi Başkanı Arif Yılmaz yapmış olduğu açıklamada, "Kimi yerlerde mevcut duvarların yükseltilip yeni alanlar kazanıldığını gördük. Bu yapılan işlemlerin acısını çok sonra çekeceğiz.

Deniz dibi ölmeye başlayıp burnumuza kokular gelmeye başlayınca pişmanlığımız artacak ama iş işten çoktan geçmiş olacak. Yetkililerin bir an önce konuya el atması gerekiyor." dedi.

Olaya ilişkin inceleme başlatıldı

Öte yandan konuya ilişkin Milas Milli Emlak Müdürlüğü yetkililerince inceleme başlatıldığı ve Yalıkavak'ta bulunan bir şirket hakkında dava açılacağı kaydedildi.

Yorumlar (0)