Özdağ'dan Soylu'ya sert yanıt: Silahsız geleceğim!

Zafer Partisi Genel Başkanı Ümit Özdağ, İçişleri Bakanı Süleyman Soylu'nun kendisi hakkında kullandığı, "Operasyon çocuğu" ve "Soros çocuğu" gibi ifadelere sosyal medyadan yanıt verdi. Özdağ, paylaşımında, "Yarın silahsız olarak İçişleri Bakanlığının kapısına geleceğim." ifadelerini kullandı.

GÜNDEM 05.05.2022, 19:49 Hakan Öksüz
Özdağ'dan Soylu'ya sert yanıt: Silahsız geleceğim!

Son yıllarda Türkiye'ye yasal olmayan yollardan giren milyonlarca göçmen, siyasetin gündemindeki en tartışmalı konulardan biri oldu. Cumhurbaşkanlığı seçimini kazanması halinde göçmenlerin hepsini ülkelerine göndereceğini söyleyen Zafer Partisi Genel Başkanı Ümit Özdağ ile İçişleri Bakanı Süleyman Soylu ile arasındaki gerilim her geçen gün artıyor.

"Sorosçu bir kafa yapısı" 

Bir televizyon kanalının canlı yayınına katılan Bakan Soylu, Ümit Özdağ'ın kaçak göçmenlerle ilgili görüşlerine sert tepki gösterdi. Ümit Özdağ'ın Suriyeli kaçak göçmenler hakkında yaptığı açıklamaların "Sorosçu bir kafa yapısı" olduğunu söyleyen Soylu, "Zafer Partisi, bu taktikleri Toros’tan (Denktaş) öğrendi." ifadelerini kullandı.

Soylu'dan Özdağ'a: Operasyon çocuğu!

Soylu'nun ifadelerine Zafer Partisi Genel Başkanı Ümit Özdağ'dan sert yanıt geldi. Canlı yayının moderatörü, bu ifadeler okumak istedi ancak Bakan Soylu karşı çıktı.

Ümit Özdağ'ın yanıtının okunması durumunda canlı yayını terk edeceğini belirten Soylu, "O kişinin benim gözümde hayvan kadar değeri yok. Onu insan yerine bile koymuyorum." dedi. Bir hayli sinirli olduğu gözlenen Soylu, Ümit Özdağ hakkında, "Operasyon çocuğu" ifadesini kullandı.

Ümit Özdağ'ın paylaşımı

Ümit Özdağ'ın Bakan Soylu'nun canlı yayında yaptığı konuşmaya verdiği yanıt, sosyal medyada gündeme oturdu. Yarın (Cuma) saat 11.00'de İçişleri Bakanlığının önüne gideceğini kaydeden Özdağ, Süleyman Soylu'ya meydan okudu. İşte o paylaşım...

Yorumlar (0)