Öz kardeşini ve eşini kurşuna dizdi! Birlikte kaçtılar iddiasında bulundu

GÜNDEM 15.05.2022, 13:41 16.05.2022, 09:00
Öz kardeşini ve eşini kurşuna dizdi! Birlikte kaçtılar iddiasında bulundu

Tokat’ta bulunan otobüs terminaline ulaşan Müslüm B. (30) otobüsten indiğini gördüğü eşini İlfer B. (26) ve kardeşi Sabri B.'ye (25) yanında getirdiği tabancayla ateş etti. Yaşanan silahlı saldırı sonrasında Müslüm B. Olay yerini terk ederken, yaralananlara sağlık birimleri ilk müdahalede bulundu.

Tokat Gaziosmanpaşa Üniversitesi Araştırma ve Uygulama Hastanesine gönderilen erkek kardeş göğsünden, Tokat Devlet Hastanesine götürülen 3 çocuk annesi kadının ise 3 yerinden vurulduğu belirlendi. Erkek kardeş olan Sabri B.'nin yaşam riskinin bulunduğu açıklandı.

“Öz kardeşimle gitti”

3 çocuk annesi eşine ve erkek kardeşine ateş açan kişi ise verilen ifadeler doğrultusunda aranmaya başladı. Çalışma gerçekleştiren polis birimleri zanlıyı Behzat Caddesinde kıskıvrak yakaladı. Yakalanan şahıs Asayiş Şube Müdürlüğünde verdiği ifade sonrasında sağlık kontrolleri yapılmak adına hastaneye gönderildi. Kardeşini ve eşini vuran kişi ise basın görevlilerinin eşinizi niye vurunuz? sorusunu ise “Öz kardeşimle gitti, namusum adına vurdum” şeklinde yanıtladı.

Diğer yandan İstanbul’da hayatını devam ettiren Müslüm B.'nin erkek kardeşi ve eşinin Antalya’dan Tokat’a gideceğine dair bilgi aldığını ve bu yüzden bir gün öncesinde şehre geldiği belirlendi. Otobüs garında kardeşi ve eşinin gelmesini bekleyen kişi indiklerini gördüğü anda ateş etmeye başladığı kaydedildi.

Yorumlar (0)