Öyle bir uyudu ki, kaza yaptığını polisler uyandırınca anladı!

Gaziantep’te aracının içinde uyuyakalan bir sürücü, otomobilin el frenini çekmeyince başına gelmeyen kalmadı. Geri geri hareket edip bir kreşin bahçesine dalan araç, duvara çarparak durdu. İşin ilginç noktası ise, sürücünün bu kaza anında dahi uyuyor olmasıydı. Bölgeye gelen polis ekipleri, derin uykuda olan şoförü güçlükle uyandırdı. 

GÜNDEM 19.04.2022, 15:44 20.04.2022, 09:13
Öyle bir uyudu ki, kaza yaptığını polisler uyandırınca anladı!

Edinilen bilgiye göre, Şahinbey ilçesinde park halindeki aracının içinde bulunan C.G., bir anda uykuya daldı. Boşta olan aracın el frenini de çekmeyen sürücü, bir süre sonra aracının bayır aşağı hareket ettiğini dahi fark etmedi. Aşağı doğru inişini sürdüren ve bir kreşin bahçesine dalan araç, duvara çarparak güçlükle durabildi. 

İlk başta araç sürücüsünün rahatsızlandığı tahmin edildi

Yaşanan kaza anları saniye saniye güvenlik kameralarına yansırken, sürücü C.G.’nin derin uykusu görenleri şaşkına çevirdi. Aracı duvara çarparak durmasına rağmen hala uykusundan uyanmayan C.G.’nin önce kalp krizi geçirdiği düşünüldü, sonrasında ise hareketlerinden uykuda olduğu fark edildi. 

Kreş yetkilileri, bahçedeki otomobili görünce şaşırdı

Kazanın gürültüsü ile birlikte kreşten dışarıya çıkan personeller, bahçelerinde kaza yapmış bir otomobili görünce şaşırdı. Aracın içinde hareketsiz birini gören kreş yetkilileri, hemen sağlık ve polis ekiplerine haber vererek yardım talebinde bulundu. Bölgeye gelen polis ekipleri, aracın içindeki şahsın bir rahatsızlığı olduğunu düşünse de sonradan uyuduğunu anladı. 

Uyandıktan sonra, polislere bakarak neler olup bittiğini çözmeye çalıştı

Polis memurları tarafından peş peşe dürtülmesine rağmen uyanmayan C.G., uzun uğraşlar sonucu kendine geldi. Uyandıktan sonra bir süre etrafına bakarak, polislerden neler olduğunu öğrenmeyen çalışan C.G., durumu öğrendikten sonra büyük bir şaşkınlık yaşadı. Etrafındaki kalabalığa ve polis ekiplerinin müdahalesine rağmen güçlükle uyanabilen sürücü, ardından aile yakınlarını arayarak durumu bildirdi. 

Güvenlik kameralarına saniye saniye yansıdı

İfadesi alınmak üzere polis ekiplerinin eşliğinde emniyete götürülen C.G.’nin bu kazası saniye saniye güvenlik kameralarına da yansıdı. Bölgedeki vatandaşları ilk başta korkutan, sonrasında ise tebessüm ettiren o anlar, sosyal medyada da gündem oldu. 

Yorumlar (0)