Otomobil gölete düştü: Ölü ve yaralılar var

Malatya'nın Battalgazi ilçesinde bir otomobil, demir korkulukları aşarak Orduzu Pınarbaşı Göleti'ne düştü. Araçtaki 3 kişi kurtarıldı. Kaybolan kadının cesedi ise dalgıçlar tarafından bulundu.

GÜNDEM 20.02.2020, 09:25
Otomobil gölete düştü: Ölü ve yaralılar var

Malatya'nın Battalgazi ilçesinde demir korkulukları aşarak, Orduzu Pınarbaşı Göletine düşen otomobildeki 3 kişi kurtarılırken bir kadın kayboldu.

Dalgıçların saatler süren araması sonucu kayıp kadının cesedine ulaşıldı.

Alınan bilgilere göre, Battalgazi ilçesinde demir korkulukları aşan otomobilin Orduzu Pınarbaşı Göleti'ne düşmesinin ardından çevredeki polis, bekçi ve vatandaşların yardımıyla 3 kişi göletten sağ olarak kurtarıldı.

Kurtarılan 3 kişi olay yerinde yapılan ilk müdahalelerin ardından 112 Acil Servis ekipleri tarafından Malatya'daki çeşitli hastanelere götürüldü.

Otomobilde bir kişinin daha bulunma ihtimali üzerine Malatya Büyükşehir Belediyesi Su Altı Arama Kurtarma ekipleri gölete dalarak 3 saati aşkın süre arama yaptı.

Kötü hava koşulları sebebiyle arama kurtarma ekibi çalışmasına ara verdi.

Bir süre sonra tekrar arama çalışmalarına başlayan Malatya Büyükşehir Belediyesi Su Altı Arama Kurtarma'ya bağlı dalgıçlar, kayıp kadının cesedine ulaştılar.

Olaya ilişkin polisin soruşturması devam ediyor.

Yorumlar (0)