Otelin 7'nci katından düşüp ölen kadının görüntüleri ortaya çıktı

Ortaköy’de bir otelin 7’nci katından düşerek hayatını kaybeden 40 yaşındaki kadının, olay gecesi eşiyle tartıştığı görüntüler ortaya çıktı. Gözaltına alınan şüpheli eş, adli işlemler ve ifadesinin alınmasından sonra adliyeye sevk edildi.

GÜNDEM 04.03.2022, 12:05 06.03.2022, 09:09
Otelin 7'nci katından düşüp ölen kadının görüntüleri ortaya çıktı

Dün Beşiktaş Ortaköy'de gece saat 01.00 civarında yaşanan olayda bir kadın, bir otelin 7'nci katından düşerek ağır yaralanmıştı. 

7’nci kattan düşüp ölen kadının görüntüleri ortaya çıktı

Olaydan sonra olay yerine sevk edilen sağlık ekipleri, ağır yaralı olan kadına yaptıkları ilk müdahaleden sonra yaralıyı Taksim Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne götürerek tedavi altına almıştı. Hastanede müdahalede bulunulan 40 yaşındaki Ebru C. yaşamını yitirmişti.

Olaya ilişkin inceleme başlatan Beşiktaş İlçe Emniyet Müdürlüğü, görgü tanıklarının ifadesini alarak, güvenlik görüntülerini incelemişti. Yapılan incelemede kadının otele beraber geldiği eşi Özgür A. gözaltına alınmıştı. Polis, 25 Şubat Cuma günü söz konusu çiftin, Almanya’nın Hamburg şehrinden ülkeye giriş yaparak otele yerleştiklerini tespit etmişti. Olay günü otelden çıkarak alkol aldığı belirtilen çiftin, birçok defa kavga ederek otele girdikleri ve kavga etmeye devam ettikleri bildirilmişti. Söz konusu anlara ait güvenlik görüntüleri ortaya çıktı.

Şüpheli eş gözaltında

Beşiktaş polis ekibinin detaylı soruşturmasında, olayla ilgili birçok bilgiye erişilirken, çiftin 20 yaşlarında bir çocukları olduğu öğrenildi. Boğuşma sebebiyle yüzünde tırnak izleri olan kadının eşi gözaltına alınmıştı. Şüpheli eş, adli işlemler ve ifadesinin alınmasından sonra adliyeye sevk edildi.

Yorumlar (0)