Otelde gizemli ölüm! Kadın cesedi bulundu

Kuşadası’ndaki bir otele üç gün önce giriş yapan kadının, yerleştiği odada cesedi bulundu. 

GÜNDEM 02.05.2022, 10:29 03.05.2022, 11:45
Otelde gizemli ölüm! Kadın cesedi bulundu

Edinilen bilgiye göre, Kuşadası’ndaki lüks bir otele 3 gün önce bir kadın giriş yaptı. Odasına yerleşen kadının, ‘Rahatsız etmeyin’ butonuna basması dikkat çekti. Bir süre sonra odadan kötü kokular gelmeye başladı. Otelde kalan diğer misafirler kokudan rahatsız olarak durumu otel yetkililerine bildirdi.

Odaya giren polis ekipleri, kadının cansız bedeni ile karşılaştı

Otel yetkililerinin tüm girişimlerine rağmen kadına ulaşılamayınca sağlık ve polis ekiplerine ihbarda bulunularak yardım istendi. İhbar üzerine bölgeye gelerek odaya giriş yapan ekipler, kadının cansız bedeni ile karşılaştı. Sağlık ekipleri tarafından olay yerinde ilk incelemesi yapılan kadının hayatını kaybettiği tespit edildi. 

Kesin ölüm nedeni otopsi sonrası belli olacak

Kadının neden ve nasıl öldüğü henüz bilinmezken, olayla ilgili geniş çaplı soruşturma başlatıldı. Kadının kim olduğu ve konunun detayları ile ilgili otelden de herhangi bir açıklama gelmedi. Olay yeri inceleme ekipleri tarafından odada yapılan incelemeler sonrası ceset, hastane morguna sevk edildi. Kadının neden öldüğü otopsi işlemlerinin ardından netlik kazanacak.

Yorumlar (0)