Osmaniye'de kan donduran olay: Ailesine kurşun yağdırdı

Osmaniye’de ailesi ile tartışma yaşayarak sinir krizi geçiren bir kişi, belindeki tabanca ile eşine ve çocuğuna kurşun yağdırdı. 

GÜNDEM 30.04.2022, 09:23 01.05.2022, 11:56
Osmaniye'de kan donduran olay: Ailesine kurşun yağdırdı

Olay, önceki akşam Düziçi ilçesine bağlı Çerçioğlu köyünde meydana geldi. Ömer Sevimli isimli şahıs, henüz sebebi bilinmeyen bir tartışma sonrası sinir krizi geçirdi. Evde bulunan 48 yaşındaki eşi Ayşe Sevimli ile 20 yaşındaki oğlu Mehmet Sevimli’ye öfkelenen baba Ömer Sevimli, belinde taşıdığı silahı çıkararak hem eşine hem çocuğuna kurşun yağdırdı. 

Anne Ayşe Sevimli, olay yerinde can verdi

Bölgeden peş peşe yükselen silah sesleri sonrası köy sakinleri tarafından polis ve sağlık ekiplerine haber verildi. Eve giren ekipler, yerde kanlar içinde yatan anne Ayşe Sevimli’nin olay yerinde hayatını kaybettiğini tespit etti. Ağır yaralı olduğu belirlenen 20 yaşındaki genç Mehmet Sevimli ise Düziçi Devlet Hastanesi’ne sevk edildi. Mehmet Sevimli de tüm müdahalelere rağmen hayata tutunamadı. 

Eşini ve çocuğunu öldürdükten sonra kayıplara karıştı

Eşini ve çocuğunu öldürdükten sonra firar eden Ömer Sevimli’yi arama çalışmaları devam ediyor. Jandarma ekipleri tarafından köşe bucak aranan zanlının her an yakalanabileceği bildirildi. Yakalama çalışmalarının kent genelinde ve çevre illerde yoğunlaştığı öğrenildi. 

Yorumlar (0)