Oscarlı oyuncu Sean Penn’in Ukrayna’da çektiği belgeselden yeni görüntüler

Geçtiğimiz hafta Ukrayna’da yaşananlarla ilgili belgesel çekmek için Ukrayna’ya giden Oscar ödüllü oyuncu ve yönetmen Sean Penn ve çekimlerle ilgili yeni görüntüler paylaşıldı.

GÜNDEM 04.03.2022, 15:26 06.03.2022, 09:05
Oscarlı oyuncu Sean Penn’in Ukrayna’da çektiği belgeselden yeni görüntüler

Oscarlı ünlü oyuncu Sean Penn Ukrayna ve Rusya arasında yaşanan gerginliğin artıp çatışmaların başlamasıyla olaylar hakkında bir belgesel çekmek üzere geçtiğimiz hafta Ukrayna’ya gitmişti. Ünlü oyuncu çekeceği belgeselin görüntülerini almak için askerlerle birlikte sahaya indi ve çekimleri tamamladı. Ukrayna Devlet Başkanlığı da belgesel ve Sean Penn’in ziyareti ile yeni görüntüler paylaştı.

Yüksek profilli bir kişi olduğu vurgulandı

Ukrayna Başkanlık Ofisi tarafından gerçekleştirilen açıklamada ünlü oyuncu ve yönetmenin özellikle Kiev şehrinde yer alarak çatışmalar çıktığından beri yaşananları kayıt altına alarak tüm dünyaya gerçeği gösterme hedefinde olduğunu aktardı. Yapılan açıklamada Oscar ödüllü oyuncunun siyasi ve yüksek insani meseleler üzerinde çalışmalar gerçekleştiren yüksek profilli bir kişi olduğuna da vurgu yapıldı. Çekilecek belgesel filmi için siyasi isimlerin yanı sıra gazeteci ve askerlerle de mülakatlar yapıldığı belirtildi. Başarılı oyuncu daha önce belgesel çekimleri hakkında Ukrayna Devlet Başkanı Vladimir Zelenskiy ile de görüşmeler yapmıştı.

Yorumlar (0)