Oscar tokadı tartışmalarına Şahan da katıldı: "Eşini korudu deyip durmayın"

Pazar gecesi düzenlenen Oscar törenine ünlü oyuncu Will Smith’in eşinin kısa saçı üzerinden espri yaptığı için programın sunucusu Chris Rock’a tokat atması olay oldu. Konu hakkında Şahan Gökbakar da açıklama yaptı.

GÜNDEM 29.03.2022, 11:12 29.03.2022, 18:01
Oscar tokadı tartışmalarına Şahan da katıldı: "Eşini korudu deyip durmayın"

94’üncü kez düzenlenen Oscar ödüllerinde ünlü oyuncu Will Smith sahneye çıkarak eşinin kısa saçı üzerinden espri yaptığı için programın sunucusu Chris Rock’a tokat attı. Tokadın ardından yerine oturan Smith sunucuya “eşimin adını ağzına alma” diyerek tepki gösterdi. Törende en iyi aktör ödülüne layık görülen Smith’e verilen ödülün geri alınabileceği de konuşuluyordu. Ünlü komedyen Şahan Gökbakar da tartışmalara dahil olarak sosyal medya hesabı üzerinden ilginç bir paylaşımda bulundu.

Şiddeti legal kılmayın

Ünlü komedyen yaptığı açıklamalarda şu ifadelere yer verdi:

Ne kadar çok hastalık duyarı kastınız. Bu ikili açık evlilik yaşadıklarını belirten bir ikili. Yani her isi de oldukça rahat takılıyor. Smith’in eşi bir programda “senleyken başka biri ile de ilişki yaşıyorum” demişti bir programda. Adam hakkında muhafazakar Anadolu erkeği benzetmeleri yapıp “eşini korudu” gibi yakıştırmalar yapmayın artık. Eşine yapılan şakayı kaldıramayıp korumacı erkek adı altında şiddeti legal kılmayın. Bunlar Türk aile yapısına sahip insanlar değil. Çok eşli şekilde yaşıyorlar.

“Şiddete hayır”

Şiddete hayır. Ortada verilmesi gereken bir tepki varsa sahneye çıkarak üslubunca ağzının payını verebilirdi. Ne söyleyecekse söyleyebilirdi. Adam resmen sahneye çıkarak Sevda Demirel gibi tokat attı. Bu olacak iş değil. Bizim insanımız da “Bak eşini nasıl korudu” gibi yakıştırmalar yapıyor.

Yorumlar (0)