Oscar Gecesi'nde skandal anlar! Will Smith sahnede sunucuyu tokatladı

94'ncü Oscar Ödülleri gecesinde, ünlü oyuncu Will Smith ile komedyen Chris Rock arasında yaşanan olaylar geceye damga vurdu. Will Smith, saç dökülme rahatsızlığı bulunan eşiyle dalga geçtiği öne sürülen Chris Rock'a sinirlendikten sonra aniden sahneye çıkarak komedyene sert bir tokat attı. Smith'in daha sonra "Karımın adını ağzına alma" dediği görüldü. İzleyenler, yaşananları şovun bir parçası zannetse de tüm olayın tamamıyla gerçek olduğu aktarıldı.

GÜNDEM 28.03.2022, 09:16 28.03.2022, 11:22
Oscar Gecesi'nde skandal anlar! Will Smith sahnede sunucuyu tokatladı

Sinema sektörünün en önemli gecelerinden biri olan Oscar Gecesi, bu sene büyük bir ilgiyle düzenlendi. Törende pek çok ünlü isim ödül alırken, King Richard filmindeki rolüyle En İyi Erkek Oyuncu Ödülü’nün sahibi Will Smith oldu.

Törende ‘tokat’ skandalı

Fakat törene damga vuran şey, Will Smith ile komedyen sunucu Chris Rock arasında yaşanan gerilim oldu. Ödülü teslim etmek için sahneye çıkan Chris Rock, Smith'in eşi Jada P. Smith'in saç dökülme rahatsızlığıyla dalga geçti. Salonun, yapılan esprilere güldüğü esnada sinirlenen Will Smith, aniden sahneye çıkarak, Rock'a "Karımın adını ağzına alma" diyerek tokat attı. 

Will Smith, sahneye çıkarak özür diledi

Yaşananların ardından "En İyi Erkek Oyuncu" ödülünü kazandığı açıklanan ve ödül heykelini almak için tekrar sahneye çıkan Will Smith, yaşananlardan dolayı herkesten özür dilediğini açıkladı.

Yorumlar (0)