Ordu’da polis memurlarından örnek davranış

Ordu’ya bağlı bulunan Ünye belediyesinde trafik polislerinin duyarlı bir şekilde davranması vatandaşları hem şaşırttı hem de trafikte olan sürücülerin beğenisini kazandı.

GÜNDEM 04.05.2022, 10:59 05.05.2022, 09:25
Ordu’da polis memurlarından örnek davranış

Ünye İlçe Emniyet Müdürlüğüne bağlı bulunan Trafik Tescil Denetleme Şube Müdürlüğünde sorumlu olan Muharrem Budak ve Mustafa Kavaklı isimli iki polis personeli devriye gezdikleri esnada, Saca Mahallesi'nde yer alan sanayi sitesinin karşı tarafında bulunan bir traktörden akan hidrolik yağı olduğunu fark ettiler. Vazifesi başında olan iki polis memuru meydana olan olayı Ünye İlçe Emniyet Müdürlüğüne ileterek yardım talebinde bulundu. Olayın devam eden kısmında ise polisler eldeki imkanlarla duruma müdahalede bulundu.

Hareketleri beğeni topladı

Görevli polislerden olan Muharrem Budak, çevrede gördüğü bir boş kutuyu, yanında bulunan diğer personel polis Mustafa Kavaklı ise etrafta olan sanayicilerden inşaat arabası alarak içerisine kum doldurduktan sonra yola serpmeye başladı. Yağın dökülmesiyle kaygan bir duruma gelen yolun güvenliğini kum dökerek gerçekleştirmeye uğraşan iki görevli polis memurlar yaptıkları bu eylemle trafikte olan sürücüleri şaşkına çevirdi. Bir yandan da yaptıkları bu hareketle vatandaşların takdirini topladı.

Trafik akışı Ünye Belediyesine bağı bulunan birimlerin yolu kumlamasının sonrasında yeniden eski haline geldi.

Yorumlar (0)