Ordu Valisi, esnaftan aldığı ürünleri ihtiyaç sahiplerine dağıttı

Ordu’da makamında bulunmaktan çok sürekli halkla iç içe olan ve vatandaşların dertlerini dinleyen Ordu Valisi Tuncay Sonel, bu kez de esnaftan aldığı ürünleri ihtiyaç sahibi kimselere dağıttı.

GÜNDEM 16.04.2021, 11:21 16.04.2021, 18:55
Ordu Valisi, esnaftan aldığı ürünleri ihtiyaç sahiplerine dağıttı

Ordu’nun 19 ilçesini de karış karış gezerek bölge insanıyla yan yana gelen Vali Sonel, gittiği Korgan İlçesinde esnafın sorunlarını dinleyip vatandaşlarla sohbet etti.

Yöresel ürünler alıp muhtaç vatandaşlara dağıttı

Ziyareti kapsamında Korgan İlçesinde faaliyet gösteren esnafları dolaşan Ordu Valisi Tuncay Sonel, bölge esnafından satın aldığı doğal ürünleri daha sonra ihtiyaç sahibi kişilere verdi.

Gün boyu İlçe halkıyla sohbet edip esnafları gezen Vali Sonel, hayırlı işler demek için girdiği bazı iş yerlerinde para verip doğal ürünlerden alarak daha sonra ise aldığı bu ürünleri bölgedeki yardıma muhtaç insanlara dağıttı.

Kapıda karşılaştığı teyzeyi Kaymakam’ın makamına götürdü

Korgan Kaymakamlığını ziyareti esnasında bina önünde karşılaştığı Nuriye Karabektaşoğlu isimli teyzeyi de yanına alan Vali Sonel, beraber Kaymakamlık makamına giderek, burada derdini dinleyip isteklerini not aldı.

Kaymakamlık ziyareti sırasında, kendisine ay yıldız işlemeli tablo ile yekpare taş üzerine yaptığı Türkiye haritası hediye eden taş işleme ustası Şemsettin Çatık’ı da kabul eden Vali Sonel, kendisine hediye edilen eserlerin yapımıyla ilgili bilgiler aldı. Daha fazla eser üretmek için teçhizat ve atölyeye sahip olmak isteğini dile getiren taş işleme ustası Çatık’a, Vali Sonel, her türlü desteği sağlama sözü de verdi.

Engelli yaşlı kadını evinde ziyaret etti

İlçenin Tepe Mahallesi'nde ikamet eden engelli durumdaki 53 yaşındaki Elmas Sayan’ı da evinde ziyaret eden Vali Sonel,  geçmiş olsun dileklerinde bulundu. Sayan’ın ihtiyaçları ve sağlık durumu hakkında kızı Seda Sayan’dan bilgi alan Vali Sonel, “Sizlere hal, hatır sormak için geldik. Bir isteğiniz olduğunda bizlere bir telefon açmanız kâfidir. Sizler için her şeyi seve seve yaparız” diyerek bir süre sohbet etti.

Yorumlar (0)