Operasyon bölgesinden acı haber: 3 şehit, 2 yaralı

MSB, Pençe-Kilit operasyon bölgesinden acı haberi duyurdu. Piyade Sözleşmeli Er Yunus Kalkan'ın, Sözleşmeli Uzman Er Doğukan Korkmaz'ın ve Sözleşmeli Veteriner Er Fırat Canlı'nın şehit düştüğü, 2 TSK mensubunun ise yaralandığı aktarıldı.

GÜNDEM 26.04.2022, 15:04 26.04.2022, 15:11
Operasyon bölgesinden acı haber: 3 şehit, 2 yaralı

Milli Savunma Bakanlığı’ndan yapılan son dakika açılamasına göre Kuzey Irak’taki Pençe-Kilit operasyon bölgesinde 3 asker şehit düştü. Geçtiğimiz günlerde başlatılan operasyonda bugün, teröristler tarafından kahraman güvenlik güçlerimize roketatarlı saldırı düzenlendi. Bu saldırıda Sözleşmeli Er Yunus Kalkan, Sözleşmeli Uzman Er Doğukan Korkmaz ve Sözleşmeli Veteriner Er Fırat Canlı şehit düştü. MSB açıklamasında, “Bizlere derin acı veren bu olayda hayatını kaybeden şehitlerimize Allah’tan rahmet dileriz. Ailelerinin, Türk milletinin ve Türk Silahlı Kuvvetleri’nin başı sağ olsun.” ifadeleri kullanıldı. 



2 asker yaralandı

Teröristler tarafından gerçekleştirilen aynı saldırıda 2 TSK personeli de yaralandı. MSB, yaralı askerlerin derhal hastaneye kaldırıldığını ve tedavilerinin başladığını dile getirdi. Açıklamada, “Yaralı askerlerimize acil şifalar dileriz.” cümlesi kaydedildi. MSB’nin bölgede operasyonel faaliyetleri devam ediyor.

Yorumlar (0)