Önce bıçakladı sonra tedavisini izledi

Denizli’de en samimi olduğu arkadaşını kendisine küfür ettiği gerekçesiyle 3 yerinden bıçaklayan kişi, daha sonra ambulans çağırıp arkadaşının tedavi edilmesini izledi.

GÜNDEM 07.05.2021, 10:06 07.05.2021, 17:14
Önce bıçakladı sonra tedavisini izledi

Olay yerine polis ekiplerinin ulaşmasıyla bir süre sonra şahısın suçunu itiraf etmesine karşılık ambulans içinde ilk müdahalesi yapılan yaralının ise kendisini kimin bıçakladığı sorusuna cevap vermesi dikkat çekti.

Eve gidip ekmek bıçağını aldı

Pamukkale ilçesine bağlı Hürriyet Mahallesinde yaşanan olayda gece saatlerinde dışarıda oturup sohbet eden iki yakın arkadaş Süleyman Zeren ve İmdat Köse arasında önce bilinmeyen nedenle sözlü tartışma çıktı. 

Sözlü tartışmanın alevlenmesi üzerine en yakın arkadaşı tarafından kendisine küfür edilen Zeren bu durumu içine sindiremeyerek eve gidip ekmek bıçağını aldı. Bıçağı aldıktan sonra aynı öfkeyle arkadaşının bulunduğu yere geri dönen Zeren, İmdat’ı koltuk altı, sırtı ve ensesinden bıçakladı. Arkadaşını 3 yerinden bıçakladıktan sonra öfkesi dinip pişmanlık duyan Zeren, daha sonra koluna girdiği arkadaşını 50 metre ötedeki camiye götürdü. İmdat’ın aşırı şekilde kan kaybetmeye başladığını gören Zeren hemen 112’yi arayıp durumu haber verdi. İhbar üzerine ise belirtilen adrese çok sayıda sağlık ve polis ekibi sevk edildi.

Önce inkâr etti sonra suçunu itiraf etti

Sağlık ekibi olay yerinde Köse’yi ambulansa alıp ilk müdahalesini yaparak kanı durdurmaya çalışırken, Zeren ise ambulansın hemen yanında elleri kanlı vaziyette bıçakladığı en arkadaşının sessizce tedavi edilmesini izledi. Daha sonra olay yerine ulaşan polis ekiplerine ilk başta olayı görmediğini söyleyerek gerçeği inkâr eden Zeren, bir süre sonra polis ekiplerinin sözlü sorularına daha fazla kaçamak cevap bulamayınca suçunu itiraf etmek zorunda kaldı. Suçunu itiraf ettikten sonra bıçağı attığı yeri gösteren Zeren, daha sonra gözaltına alınarak ekip aracına bindirildi.

Kendisini kimin bıçakladığını söylemedi

Olay yerine gelen ambulansta ilk müdahalesi yapılan İmdat Köse ise daha sonra Denizli Devlet Hastanesine kaldırıldı. Polislerin ifadesine başvurduğu İmdat’ın kendisini kimin bıçakladığını söylememesi ise dikkat çekti. 

Öte yandan daha sonra olayın yaşandığı yere gelen olay yeri inceleme ekipleri bulunan bıçakta ve olay yerinde incelemelerde bulundu. Olay ile ilgili başlatılan soruşturma ise devam ediyor.

Yorumlar (0)