Ömer Çelik’ten Paris yorumu: Himaye etmeyi bırakmalı

Paris’te gerçekleştirilen terör saldırısı ile ilgili açıklamada bulunan AK Parti Sözcüsü Ömer Çelik, "Fransa terör yapılanmalarını himaye etmeyi bir an önce bırakmalıdır." dedi.

GÜNDEM 25.12.2022, 16:21 25.12.2022, 16:27
Ömer Çelik’ten Paris yorumu: Himaye etmeyi bırakmalı

Geçtiğimiz günlerde Fransa’nın başkenti Paris'te silahlı saldırı gerçekleşmişti. Bu olayın ardından terör örgütü PKK, sokaklara çıkarak eylemlerde bulunmaya başladı. Polis ile karşı karşıya gelen PKK sempatizanları, bölgeyi savaş alanı haline getirdi.

"Teröristleri destekleyenler terörle karşı karşıya kaldı"

AK Parti Sözcüsü Ömer Çelik, Paris’te yaşanan olaylar ile ilgili şu şekilde konuştu: "Bizler her çeşitte terör saldırısını kınıyoruz. PKK terör örgütü yandaşlarının caddelerde etrafı yağmalaması ve polislere saldırarak sergiledikleri tablo sonucunda Fransızların çok fazla düşünmesi gerek.

Bu durumu daha öncesinde bizler dile getirdik. Sizler PKK terör örgütü üyelerine sahip çıkarsanız bunlar güçlenir ve sizlere zarar verecek olaylar yaşatır. Şu an ortaya çıkan son tabloda PKK terör örgütü sevdalıların nasıl etrafı dağıttığı görülüyor. Teröristleri destekleyenler terörle karşı karşıya kaldı. PKK'nın yaptıklarının Kürtlere ne derece zarar verdiği açığa çıktı. Terör hususunda çifte standardın neticelerini hep beraber gördük. Fransa terör yapılanmalarını himaye etmeyi bir an önce bırakmalıdır.'' ifadelerini kullandı.

Yorumlar (0)