Olaylı maç sonrası uçakta kavga! Ahmet Ağaoğlu araya girdi!

Dün akşam oynanan Süper Lig maçının ardından Gaziantep FK kafilesinin bulunduğu Trabzon-İstanbul uçağına binen bir bordo mavili taraftar, "Yatsana Erol Bulut" diyerek rakip takımın teknik direktörüne tepki gösterdi. Bir yolcunun acil durum butonuna basması üzerine tartışma büyüdü. Trabzonspor Başkanı Ahmet Ağaoğlu ve futbolcu Yusuf Yazıcı, kavgayı yatıştırmaya çalıştı. O anlar, bir yolcunun cep telefonu kamerasına yansıdı.

GÜNDEM 19.09.2022, 13:45 19.09.2022, 14:05 Hakan Öksüz
Olaylı maç sonrası uçakta kavga! Ahmet Ağaoğlu araya girdi!

Spor Toto Süper Lig'de dün akşam oynanan 7'nci hafta maçında Trabzonspor, sahasında Gaziantep FK'yı ağırladı. Karşılaşmanın ilk 10 dakikasında sürpriz iki gol yiyen ev sahibi Trabzonspor, Trezeguet'nin 14'üncü dakikadaki golüyle farkı bire indirdi. Bakasetas'ın 42'de attığı penaltı golü, skoru 2-2'ye getirdi. 90+8'de sahneye çıkan Marc Bartra, bordo mavililerin maçı 3-2 kazanmasını sağladı.

Erol Bulut, maç boyunca hakeme isyan etti

Gaziantep FK teknik direktörü Erol Bulut, hakemin verdiği kararlardan memnun kalmadı. Karşılaşma boyunca yerine oturmayan Bulut, Trezeguet'nin eline çarpan topa penaltı verilmeyince adeta çılgına döndü. Skor avantajını korumak isteyen Gaziantep FK'lı oyuncular, maçın bazı anlarında yere yatarak zaman geçirdi. Trabzonspor taraftarları, rakip takım oyuncularının yerden kalkmamasına çok sinirlendi. 

Mücadelenin ardından Gaziantep FK kafilesi ile birlikte aynı uçağa binenler arasında Trabzonspor Başkanı Ahmet Ağaoğlu ve bordo mavililere 1 yıllığına kiralık olarak dönen Yusuf Yazıcı da vardı. Saat 20.35'te hareket etmesi gereken Trabzon-İstanbul uçağı, çıkan kavga nedeniyle daha geç bir saatte kalkış yaptı.

"Yatsana Erol Bulut" dedi, tartışma alevlendi

Bir Trabzonspor taraftarının, maçta yerde yatarak zaman geçirdiklerini düşündüğü Gaziantep FK oyuncularına ve teknik direktörü Erol Bulut'a yönelik, "Yatsana Erol Bulut" ifadesini kullanması nedeniyle tartışma çıktı. Bu sırada başka bir yolcu, acil durum butonuna bastı. Kabininden çıkan pilot, butona basan yolcuyu indirmeye çalışınca olay büyüdü.

Küçük çocuğunun korktuğunu söyleyen bir kadın, tartışmaya katılanlara yüsek sesle bağırarak durmalarını istedi. Trabzonspor Başkanı Ahmet Ağaoğlu ve futbolcu Yusuf Yazıcı'nın ise gerilimi yatıştırmaya çalıştığı görüldü. Uçağın, 1 saat gecikmeli şekilde hareket ettiği belirtildi.

Yorumlar (0)