Olası yılbaşı partileri nedeniyle polislere izin yok! 

Türkiye'de Perşembe akşamı ile Pazartesi sabahı arasında uygulanacak sokağa çıkma kısıtlamasında muhtemel yılbaşı partileri sebebiyle polis ekiplerinin izin kullanamayacağı ifade edildi. 

GÜNDEM 29.12.2020, 10:10
Olası yılbaşı partileri nedeniyle polislere izin yok! 

Türkiye'de koronavirüs sebebiyle bu kez yılbaşı kutlamalarına hiçbir şekilde izin verilmeyecek. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, kısa bir süre önce yaptığı açıklamada, Türkiye genelinde 31 Aralık günü saat 21.00 ile 4 Ocak günü saat 05.00 arasında sokağa çıkma yasağının olacağını duyurmuştu. 

Bunun üzerine İçişleri Bakanlığı, yılbaşı kısıtlamalarına ilişkin bir genelge yayımlamıştı. Söz konusu genelgede, Türkiye'de uygulanacak olan sokağa çıkma yasağı sırasında konaklama tesisleri, kiralık villalar ve otellerde yılbaşı kutlamalarına, balolara ve eğlencelere hiçbir şekilde müsaade edilmeyeceği belirtilmişti. 

"İstihbarat devreye girebilir"

Cumhurbaşkanı Erdoğan, villalarda ya da otellerde yeni yıl etkinliklerine asla izin verilmeyeceğini kaydederek, güvenlik güçleri tarafından gerekli tedbirlerin alınacağını söylemişti. Erdoğan, istihbarat tarafından gerekli hallerde operasyon gerçekleştirileceğini ifade etmiş, vatandaşların sağlığına çok önem verdiklerine dikkat çekmişti. 

Polislere izin verilmeyecek

Türkiye'de yeni yıl önlemleri dâhilinde polis ekiplerine izin verilmeyeceği ifade edildi.

Yorumlar (0)